1660S ile 5500 TL'ye sistem toplama

Bu da alınmaz bence anakart ve RAM'ler kötü, @passat arkadaşımız bana bilgisayar toplamam konusunda bayağı yardımcı oldu; vakit bulduğunda, eminim size de yardımcı olacaktır.

Xıgametek PSU gayet iyidir. Kendim kullanıyorum gayet iyi. Sıkıntı yok zaten dandik olsa önermem. Ama Corsair kadar verimli değil tabi.
Ventus kart alınmaz.
Fiyata göre iyi sistemler. Sade 8 GB daha RAM atıcaksın. Hazır sistemlere. Ve kaliteli hava soğutucu. En iyisini istiyorsan kendin parça parça yapıcan alıcan.

Önerdiğin sistemde 1660 s kullanmamda bir sakınca yok sanırım. AMD ekran kartları çık ısınıyor diyorlar.

5440 TL civarı tutuyor, kalan 50 TL ile uygun fiyatlı 2 adet fan alırsınız.

@sekerr 5600XT'nin herhangi bir sorunu yok.
Bu sistem gayet verimli paraya göre, tavsiye ederim.

Her AMD ekran kartı ısınacak diye bir şey yok ayrıca MSI Afterburner üzerinden fan hızını arttırdığınızda gayet serin çalışacaktır.
Peki sence 1660 s mi yoksa 5600 xt mi? Çoğu oyun nvidia destekli çıkıyor tek sebep ısınması değil.

Peki sence 1660S mi yoksa 5600 XT mi? Çoğu oyun NVIDIA destekli çıkıyor tek sebep ısınması değil.

Ben de aynı bütçeyle bir sistem topladım yardım alarak ancak benim için render da önemli olduğu için işlemci olarak en az R5 3600 tercih etmek zorunda kaldım. Bu yüzden 1660S bütçeme yetti, benim için render önemli olmasaydı kesinlikle 5600 XT tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…