1660S MSI Gaming X CoD Warzone 73 derece normal mi?

Flapjacks

Hectopat
Warzone girdiğimde 73 derece oluyor kart. YouTube'da testlere baktığımda 65 derecede geziyor, kasam XPG invader 2 adet fan var. Bu sıcaklık normal mi?

Warzone girdiğimde 73 derece oluyor kart. YouTube'da testlere baktığımda 65 derecede geziyor, kasam XPG invader 2 adet fan var. Bu sıcaklık normal mi?
Kasanın azizliğine uğruyorsun sanırım, hiç beğenmiyorum Invader'i.
Önü biraz ileride falan ama boş, hava sirkülasyonu sıkıntısı var diyebilirim.
Şu an Aralık'ta olduğumuzu da düşünürsek 73 derece fazla, hele bir de Gaming X için.
Testlerde gördüğün gibi olmalı sıcaklıkların fakat 73 derece de bir sıkıntı yapmaz.

Normal hatta az bile sayılır. Benim Gaming X 1660Ti %100 fan hızında 74 derece oluyor. Otomatik fan ayarı ile çok daha fazla oluyor.

Normal hatta az bile sayılır. Benim Gaming X 1660Ti %100 fan hızında 74 derece oluyor. Otomatik fan ayarı ile çok daha fazla oluyor.
MSI ne yapmış ya? Inno3D, Palit, Galax falan daha iyi.
Kartınızda bir sıkıntı olmadığına emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…