1660S Sistem Battlefield V için yeterli midir?

envereyupoglu

Picopat
Hepinize iyi akşamlar. Battlefield serisinden bir oyun almayı düşünüyorum. Daha karar verdim ve pahalı oldukları için sizlere almadan danışayım dedim. Sizce aşağıdaki sistem ile Battlefield 5 de sıkıntı yaşar mıyım?

MSI B460M-A PRO
i5-10400F
MSI 1660S Gaming X
Patriot 3200MHz(8x2)16 GB RAM

Hepinize iyi akşamlar. Battlefield serisinden bir oyun almayı düşünüyorum. Daha karar verdim ve pahalı oldukları için sizlere almadan danışayım dedim. Sizce aşağıdaki sistem ile Battlefield 5 de sıkıntı yaşar mıyım?

MSI B460M-A PRO
i5-10400F
MSI 1660S Gaming X
Ultra ayarlarda çok rahat oynarsınız.

MSI B460M-A PRO
i5-10400F
MSI 1660S Gaming X
Yağ gibi akar gider.
ALLAH herkese nasip etsin.

Sisteminiz kaldırır.

Ayrıca Battlefield oyunları sıklıkla indirime giriyor, gidip Battlefield V'e 400 lira vermeyin bence. İndirime girmesini bekleyemem derseniz Game Pass alın, 1-2 aylığına kullanın onlar indirime girer zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı