1660S sistemde Valorant oynarken ekran gitti

Just

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Daha demin Valorant oynarken ekran bir anda gitti, arkada arkadaşımla konuşabildim ama sinyal yok hatası falan gelmedi, sadece siyahlık. Fişi falan çektim, güç kablosunu çıkarttım, ekran kartını geri taktım, yine siyah ekran, görüntü gelmiyor. Monitörün güç tuşuna bastığımda aşırı derecede soluk bir şekilde ASUS yazısı beliriyor. Yanık gibi koku geldi. Acaba ekran kartından mı yoksa sıcaklıktan dolayı mı, anlamadım. Sistemi 2019 Aralıkta almıştım İtopya'dan, sanırım garantisi bitmedi. Sistem;
MSI X470 GAMING PRO Anakart, 2*8 G.Skill Trident Z RGB 3600MHz CL19 RAM, MSI NVIDIA 1660S Gaming X.

Sistem açılıyor ama ekran gelmiyor ise ekran kartında sıkıntı olabilir. BIOS sıfırlamayı dener misiniz? Monitörün floresanları da geçmiş olabilir.

Başka bir görüntü aygıtına bağlamayı dene birde başka bir kablo ile görüntü vermeye çalış . Eğer yine çalışmıyorsa sorun büyük ihtimal ekran kartında

Teşekkürler hızlı cevaplarınız için.Psu CM MB511' in yanında gelen 650W 80+ lık bi PSU. Monitörüm ise Asus VG258QR 165hz 0,5ms lik monitör. Şu an pc yi açıyorum açmaya çalışırken anakart üzerindeki vga debug ışığı yanıyor öte yandan monitöre ekran gelmiyor. Monitöre flash tuttuğum zaman Asus yazısı ve biraz ış8ktan sonra gidiyor monitör . Abimin gelmesini bekliyorum o zaman deneyeceğim tv de.

Yüksek ihtimalle sorun monitörde. Cevap bekliyoruz.

TV'yi bağladım ekran geldi. Çok mutluyum heehhe. Monitörün neyi vardır tamir olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20210716_215533.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…