FiveM oynarken ekran gitti

İşletim sistemi
Windows 10

eneserxn

Femtopat
Daha fazla  
İlk defa FiveM oynayayım dedim, servera girdim bir dakika sonra ekran gitti, mouse ve klavyenin ışıkları söndü fakat bilgisayar çalışmaya devam etti ve ekran tekrar geldi. Sebebi ne olabilir?

Sorun elektrik altyapınızda olabilir.
Sorun psu'da olabilir.
İşlemci pinlerinin arasına termal macun kaçmış olabilir.
İşlemci soğutucu fazla sıkılmış olabilir.
İşlemci güc besleme kablosu tam oturmamış olabilir.

obaa, napmamı önerirsin?
Hocam sırasıyla şunları öneririm;
Önce kasayı açıp bağlantıların düzgün olduğundan emin olun.
İşlemci soğutucunun fazla sıkılmadığından ve işlemciye macun bulaşmadığından emin olun.
Sonra occt ile test yaparsanız sorun neredeymiş anlayabiliriz.
Ya da pek kendize güvenmiyorsanız önce occt ile test yapın. Psu ihtimalini bir eleyelim öyle devam edelim.

İşlemci soğutucunun fazla sıkılmadığından ve işlemciye macun bulaşmadığından emin olun.
Ya da pek kendize güvenmiyorsanız önce occt ile test yapın. Psu ihtimalini bir eleyelim öyle devam edelim.
Aklıma şey geldi, bugun ekran kartı kablosunun yerini değiştirmiştim, alakalı olabilir mi?
Aklıma bir şey daha geldi, bu aralar klimaların çok açılmasından dolayı elektrik kesilecek diye bir muhabbet vardı ve geçen gün kesildi.1 Saat kadar önce telefonu şarja takmıştım ve biraz şarj edip durmuş. Bilgisayar da aynı sebepten olabilir mi? Yoksa tesadüf mü

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı