Sistem bu. Kaç Hz monitör almalıyım sizce? Bütçe 10k fakat kulaklık da alacağım. Kaliteli olması lazım. Opsiyonel olarak monitöri uygun olursa RIVAL650 almayı düşünüyorum.
Sistem bu. Kaç Hz monitör almalıyım sizce? Bütçe 10k fakat kulaklık da alacağım. Kaliteli olması lazım. Opsiyonel olarak monitöri uygun olursa RIVAL650 almayı düşünüyorum.
En ucuz AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.451,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Birçok pazaryeri, monitör satış ilanının başlığına "1 ms", "0.5 ms" gibi ifadeler ekliyor, yurdum insanı da "AAA bak 1 ms monitör." diyerekten satın alıyorlar. Birçok konuda da gördüm, 1 Ms'den yukarı almam diyor bazı üyeler. Ah ah, üretici sayfasına girdik mi bir de ne görelim? "1 ms MPRT"...
Birçok üretici, satıcı monitoru pazarlarken başlığa 1MS, 0.5ms yazar ve bu da alıcıyı ürüne daha da çok yaklaştırır ancak gel gelelim ki ürünün üretici sayfasını detaylıca incelediğimizde o MS değerinin aslında MPRT değeri olduğu yazar. Aslında 1 ms MPRT yazan monitor 4/5 ms idir gerçekte, hatta...