Merhaba arkadaşlar yarın Vatan'a gidiyorum. 1660S tabanlı bir sistem dizliyorum, ekran kartı yarın geliyor elimde HDD'de var yani sadece alttaki verecğim ürünleri alacağım.
R5 2600---->1041 TL (kesin parça bu)
Rampage carisma kasa(PSU yok) -->384 TL.
Geri kalan ürünler PSU, 8 GB RAM, B450M anakart bu 3 ürün için özellikle PSU ve RAM için tavsiyede bulunur musunuz anakart için Gigabyte B450M S2H düşünüyorum.
Not: Bu kalan 3 parça için bütçem 1200-1300 civarı.
Şimdiden SSD ve 16 GB RAM şart dediğinizi yazdığınız var sayarak konuşuyorum SSD ve ek 8 GB RAM'i 2 ay içersinde takacağım.
Vatan'dan mağazasından alacağım in önerdiğiniz ürünün stoğu Adana (şehir içi) mağazasında olmasına dikkat ederseniz sevinirim. Çünkü oraya gideceğim.
R5 2600---->1041 TL (kesin parça bu)
Rampage carisma kasa(PSU yok) -->384 TL.
Geri kalan ürünler PSU, 8 GB RAM, B450M anakart bu 3 ürün için özellikle PSU ve RAM için tavsiyede bulunur musunuz anakart için Gigabyte B450M S2H düşünüyorum.
Not: Bu kalan 3 parça için bütçem 1200-1300 civarı.
Şimdiden SSD ve 16 GB RAM şart dediğinizi yazdığınız var sayarak konuşuyorum SSD ve ek 8 GB RAM'i 2 ay içersinde takacağım.
Vatan'dan mağazasından alacağım in önerdiğiniz ürünün stoğu Adana (şehir içi) mağazasında olmasına dikkat ederseniz sevinirim. Çünkü oraya gideceğim.
Son düzenleyen: Moderatör: