GTX 1660S Tabanlı Sistem Toplama

İntel toplarsan ekran kartından kısmamız gerekiyor ve bana göre inteli bu bütçede tercih etmemelisin bu işlemci ekran kartını tam performansda besleyebiliyor.
Usta gerçekten çok teşekkürler şimdi Ryzen 5 1600 gtx 1660S testlerine baktım gayet rahat yetiyor açıkçası bu işlemci aklıma bile gelmemişti 👍🏻

Usta gerçekten çok teşekkürler şimdi Ryzen 5 1600 gtx 1660S testlerine baktım gayet rahat yetiyor açıkçası bu işlemci aklıma bile gelmemişti 👍🏻
Attığım sisteme bakmanı tavsiye ederim şayet ryzen 5 1600 ile ryzen 7 2700x arasında uçurumlar var

İşlemciyi r7 2700x ile değiştir, SSDyi toshiba 480gb ile değiştir. Fiyat 4492 tl civarı bir şey tutuyor. Bilerek işlemciyi iyi tuttum çünkü CS:GO işlemciyi yoran bir oyun.
Öneriniz için teşekkür ederim şu an işteyim eve geçince ayrıntılı bi şekilde inceleyeceğim 👍🏻

Bu sistem alınmaz PSU ve kasa çok kötü.
Konu 6 aylık bir konu olduğundan dolayı sistemdeki bazı bileşenler stokları tükendikçe farklı markalarla değişebiliyor. Arkadaş şimdiye kadar almıştır zaten konunun bir hükmü kalmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı