1660Ti FurMark test sonucu

tprktkts

Hectopat
1584966258085.png

Dostlar drop ve düşük GPU kullanımından dolayı FurMark testi yapmaya karar verdim. Sonuçlar nasıl? Eğer normal ise drop ve düşük GPU kullanımı nedeni ne olabilir?
1584966745967.png

FurMark testinden hemen sonraki GPU-Z'deki değerler.

Son düzenleme:
GPU yüklemesinde herhangi bir problem gözükmüyor. Bu testte en önemli olanlar GPU load la Memory Controller load tarafları onlar testere gibi olursa sıkıntı demek ancak sizde böyle bir sıkıntı gözükmüyor ancak testi çok kısa yapmışsınız yarım saat kadar yaparsanız daha verimli bir grafik çıkar daha fanları bile yeni açmış çünkü kart.

1584968528567.png

10 dakikalık bir test yaptım ve sonuç.(Screenshot alırken bu şey de çıkmış kusura bakmayın :) )
GPU yüklemesinde herhangi bir problem gözükmüyor. Bu testte en önemli olanlar GPU load la Memory Controller load tarafları onlar testere gibi olursa sıkıntı demek ancak sizde böyle bir sıkıntı gözükmüyor ancak testi çok kısa yapmışsınız yarım saat kadar yaparsanız daha verimli bir grafik çıkar daha fanları bile yeni açmış çünkü kart.

Peki en başta dediğim gibi GPU düşüklüğü ve drop hakkında bir fikriniz var mıdır acaba?

Hocam bir yazılımın işi gibi duruyor ancak bazen harddisk kullanımında da böyle sorunlar olabiliyor ben Counter-Strike'da mesela yaşıyordum SSD'ye taşıyınca düzelmişti. Bir virüs taraması falan yapın bir de oyun ne onu söyleyebilir misiniz?

SSD'de de aynı sorun olmuştu. Sırf onun için virüs taraması yaptım fakat bir sorun çıkmadı. Final Fntasy XV'te ve Dying Light'da test ettim. FFXV'de Highest ayarlarda bir sorun yok fakat fps düşüşü ve drop meydana geliyor. Dying Light'da bir sorun yok fakat GPU kullanımı düşük ve arada fps düşüyor. Tahminimce hepsinde oluyor fakat çok fazla yansımıyor. YouTube'taki testlerde adamlarınkinde bir sorun göremedim.
Hocam bir yazılımın işi gibi duruyor ancak bazen harddisk kullanımında da böyle sorunlar olabiliyor ben Counter-Strike'da mesela yaşıyordum SSD'ye taşıyınca düzelmişti. Bir virüs taraması falan yapın bir de oyun ne onu söyleyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı