1660Ti'nın RDR2'de çakılması

Vulkan nedir ? Nasıl kullanılıyor bu ?
Bazı oyunlarda var. RDR2'de de var. Gelişmiş ayarlardan açılabiliyor. Ama yine de özürlü bir oyun bana göre. 170 liraya aldım öyle duruyor bilgisayarda Türkçe yamayı bekliyorum.
Hatta RDR2 çıktığı ilk gün çoğu kişi hata bile alıyordu. Güncellemeyle bir nebze olsun düzelttiler.

Bazı oyunlarda var. RDR2'de de var. Gelişmiş ayarlardan açılabiliyor. Ama yine de özürlü bir oyun bana göre. 170 liraya aldım öyle duruyor bilgisayarda Türkçe yamayı bekliyorum.
Hatta RDR2 çıktığı ilk gün çoğu kişi hata bile alıyordu. Güncellemeyle bir nebze olsun düzelttiler.
RDR2'de Vulkan çok işe yarıyor mu? Ona göre deneme amaçlı korsan deneyeceğim. 109 GB boşuna indirmiş olmayayım.

Battlefield 1'de kullanabiliyor muyum ? (GTX 1050Ti)
Korsana düştü mü RDR2? Ben düşmedi diye biliyorum.
Korsana düştü galiba. Redditten r/CrackWatch Sub'undan takip edebilirsiniz.

Yok hocam dediğim gibi farketmiyor. Özürlü halen bana göre.
Doom 2016 gibi yapmak zor olmasa gerek? Microsoft desen ayrı bir kafada. DX12 nedir ya? Ne güzel DX11 var. Hadi onu geçtim Vulkan hepsine bin basar. Neden şirketler ısrarla DX12 istiyor. Yapın Vulkan üzerine oyun sistemler uğraştırmasın..

Battlefield 1'de kullanabiliyor muyum ? (GTX 1050Ti)
Hayır dediğim gibi belli oyunlarda var.
Doom 2016 gibi yapmak zor olmasa gerek? Microsoft desen ayrı bir kafada. DX12 nedir ya? Ne güzel DX11 var. Hadi onu geçtim Vulkan hepsine bin basar. Neden şirketler ısrarla DX12 istiyor. Yapın Vulkan üzerine oyun sistemler uğraştırmasın..
Oyuncuyu düşünen tek firma bence CD Projekt Red.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı