1660Ti'nın RDR2'de çakılması

Hayır dediğim gibi belli oyunlarda var.

Oyuncuyu düşünen tek firma bence CD Projekt Red.
Gerçekten CD Projekt Red hayranı olduğum tek firma. Adamlar her konuda başarılır. Cyberpunk 2077'yi dört gözle bekliyorum. 250 TL'yi iliklerine kadar hak edecek.

2K çözünürlük, maksimum ayarlarda MSI Gaming GTX 1660 TI Armor 6G OC ile 60-75 FPS arası alıyorum. Oyunu Windows için iyi uyarlayamamışlar.

2K çözünürlük, maksimum ayarlarda MSI Gaming GTX 1660 TI Armor 6G OC ile 60-75 FPS arası alıyorum. Oyunu Windows için iyi uyarlayamamışlar.

Eki Görüntüle 493998
Ani düşüşler yaşıyor musun abi ? Ya da ağır patlamalı sahnelerde düşüşler falan ? Bir de şu Arthur'un mavi paltosundan bulmuştum fakat param yok.

Ani düşüşler yaşıyor musun abi ? Ya da ağır patlamalı sahnelerde düşüşler falan ? Bir de şu Arthur'un mavi paltosundan bulmuştum fakat param yok.

Binaların içine girince nedenini anlayamadığım bir şekilde 50 FPS'lere düşüyor ama dışarı çıkınca tekrar eski haline dönüyor. Çatışmalarda pek düşüş olmuyor, oyun gerçekten hiç stabil değil. O nedenle hiç kafana takmadan keyfini çıkart.

Eki Görüntüle 493998
Tüm ayarları en yüksekte oynamıyorsunuz heralde. Bende de 1060 var. 1080P'de karma ayarlarda 40FPS alabiliyordum. Ama hala daha bazı doku kaplamaları çok kötü gözüküyordu. Rica etsem ayarlarınızı paylaşır mısınız?

Ayarlarım şu şekilde, kendim pek bir ayar yapmadım diye hatırlıyorum.

Dosya Ekleri

• Red Dead Redemption 2 Screenshot 2020.01.30 - 02.02.35.11.png
    1 MB · Görüntüleme: 114
  • Red Dead Redemption 2 Screenshot 2020.01.30 - 02.02.09.15.png
    1 MB · Görüntüleme: 112
Rdr2 için SIRASIYLA EN ÇOK FPS YİYENLER;
1-)Reflection quality
2-)water physics quality
3-)near volumetric quality
4-)lighting quality (geceleyin fpsyi aşırı etkiler, gündüz etkisi olmaz)
5-)water refraction (water Reflection değil dikkat)
6-)volumetric lighting quality
7-)shadow quality
Bunları düşük tutup kalanları ULTRA yapsanız dahi FPS ye etkisi çok çok az olur. Tabi burda msaa ve resulation scale yi ayrı tutuyom. Onlar fps katili.
Görüntü kalitesinde Directx12 bariz daha iyi. Ama ara ara azda olsa stuttering yapıyo, bi türlü çözemedim bu olayı, netteki tüm çözümleri denedim olmuyo, çözen varsa allah rızası için söylesin çok sevincem
Vulkan da stuttering olmuyo, ama görüntü kalitesi daha kötü. Bide vulkanda bazen gfx error hatası veriyo, o da ayrı bi dert.
Bu arada stuttering için sistemim yada sürücü güncelleme ile bi sorunum yok, 2 aylık sistemim var, hiç bi oyunda stuttering yemiyom, bu oyunda yiyom sadece, i9 9900k+rtx 2080ti sistemle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…