@emirthesaint dikkat etmemişim hiç oraya direk oyuna uygun bir sistem kurmuşum. Kusura bakmayın. G3258 render için uygun değil. Önerdiğim sistemde diğer parçalardan kısıp, i3 ya da i5 nesil bir işlemci alırsan olur. G3258 ile ilgili detaylı bir araştırma yapmadım render konusunda. Overclock edildiğinde belkide render için uygun hale gelebilir araştırmanda fayda var. Ama oyun için uygundur diyebilirim.
Öneriler berbat 1. Ekran kartı R9 280x olucak . 2. ise işlemci Fx 6300 daha 3. Kasa Xigmatek Asgard 382 Pure olacak . Everest güvenilmez bir markadır . Eğer bunları yaparsan mükemmel olur ve tabii 4gb ram ( daha sonra artırmak şartıyla )
Asus bir am3+ anakart .
Kasa zalman z3 plus veya z9 olabilir ben şu an z9 kullanıyorum mükemmel bi kasa buzdolabı gibi içerisi. Ayrıca fsp raider 80 plus 650 watt psu işini görecektir. Bu haliyle 2000 e yaklaşır gibi geliyor.
Kasa zalman z3 plus veya z9 olabilir ben şu an z9 kullanıyorum mükemmel bi kasa buzdolabı gibi içerisi. Ayrıca fsp raider 80 plus 650 watt psu işini görecektir. Bu haliyle 2000 e yaklaşır gibi geliyor.