1699 TL'ye sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistem on numara ancak işlemci iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
@emirthesaint dikkat etmemişim hiç oraya direk oyuna uygun bir sistem kurmuşum. Kusura bakmayın. G3258 render için uygun değil. Önerdiğim sistemde diğer parçalardan kısıp, i3 ya da i5 nesil bir işlemci alırsan olur. G3258 ile ilgili detaylı bir araştırma yapmadım render konusunda. Overclock edildiğinde belkide render için uygun hale gelebilir araştırmanda fayda var. Ama oyun için uygundur diyebilirim.

Son düzenleme:
Öneriler berbat 1. Ekran kartı R9 280x olucak . 2. ise işlemci Fx 6300 daha 3. Kasa Xigmatek Asgard 382 Pure olacak . Everest güvenilmez bir markadır . Eğer bunları yaparsan mükemmel olur ve tabii 4gb ram ( daha sonra artırmak şartıyla )
Asus bir am3+ anakart .

Benim sistemin aynısı işini görecektir.
  • Fx 6300 işlemci
  • r9 280x sapphire amd
  • m5a97 r2.0 anakart
  • gskill RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 8 Gb ram

Benim sistemin aynısı işini görecektir
Fx 6300 işlemci
r9 280x sapphire amd
m5a97 r2.0 anakart
gskill RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 8 Gb ram
Gayet güzel . Fakar ramleri 4x2 alsın.

Kasa zalman z3 plus veya z9 olabilir ben şu an z9 kullanıyorum mükemmel bi kasa buzdolabı gibi içerisi. Ayrıca fsp raider 80 plus 650 watt psu işini görecektir. Bu haliyle 2000 e yaklaşır gibi geliyor.

Gayet güzel . Fakar ramleri 4x2 alsın
Yazmayı unutmuşum zaten o seri sadece çift mödüllü dediğiniz gibi 2x4 gb.

Kasa zalman z3 plus veya z9 olabilir ben şu an z9 kullanıyorum mükemmel bi kasa buzdolabı gibi içerisi. Ayrıca fsp raider 80 plus 650 watt psu işini görecektir. Bu haliyle 2000 e yaklaşır gibi geliyor.
Benim önerdiğim kasayı alırsa en az 150 , 200 Lira cepte ve işlemci yerine fx 6300 şart.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı