1699 TL'ye sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
600 watt ta yeterli olur bu sisteme.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU düzgün bir 600 watt olmalı en azından ve ekran kartı da güncel bir kart ile değiştirilebilir.
Render derken ne yapacaksın mesela? Arada bir oynadığın oyunun kaydını mı düzenleyeceksin. Eğer öyle ise İ5 bunun altından rahatlıkla kalkar. Daha yukarısı için İ7 bakmalı.
Bu konularla uğraşanlar var. Yeni bir konu açıp onlara ulaşmaya çalışabilirsin.

PSU düzgün bir 600 watt olmalı en azından ve ekran kartı da güncel bir kart ile değiştirilebilir.
Render derken ne yapacaksın mesela? Arada bir oynadığın oyunun kaydını mı düzenleyeceksin. Eğer öyle ise İ5 bunun altından rahatlıkla kalkar. Daha yukarısı için İ7 bakmalı.
Bu konularla uğraşanlar var. Yeni bir konu açıp onlara ulaşmaya çalışabilirsin.
Arkadaş youtuber sanırım . Bildiğim kadarıyla render , düzenleme için intel bir adım önde . Amd ise f/p ve fps ürünü .

:) Fps artar , render sürelerin kısalır . 1600 mHz olursalar %60 gibi bir artış elde edersin CL9 olmaları ve çift modül olmaları ekstra olur . Bunu sana şu şekil anlatayım bir yol düşun 50 araba olsun . Tek şerittemi bu arabalar hızlı gider yoksa çift şerittemi . Tabiiki de çift . Umarım yardımcı olmuşumdur .

Simdi hatırladım diğer konudaymış o :D

Şuan 8 gb ram çok gerekli değil fakat , yeni oyunlarla beraber bir gereksinim olacak .

Son düzenleme:
Montajda kullandık, hiç kaliteli değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa kalıtelı değil diyor recep ağabey yerine:
(Yerine başka kasa önerebilirsiniz) kullansam 650w yetmez mi bide?

DeadboringQ7 dedi:
Benim sistemin aynısı işini görecektir
  • Fx 6300 işlemci
  • r9 280x sapphire amd
  • m5a97 r2.0 anakart
  • gskill RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 8 Gb ram
Bu sistemi hesapladım 1382,03 tl tuttu daha bütçem var. 1700'e kadar bide ssd atalım kasanın içine nasıl olur?

SSD fps artışı yaşamassın ama mükkemmel bir hıza sahip olursun . Tabiiki olur :) Hayırlı olsun kardeşim .

Teşekkürler yorumlarınız için SSD'de ne önerirsiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı