16GB DDR4 RAM 32GB'ye çıkarılmalı mı?

TRoMeS

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, çok kötü bir ikilemde kaldım. Bende 2x8 3200Hz DDR4 RAM var, bunu 32 yapmayı düşünüyorum ama alacağım 2x8 RAM'ler 5.5k civarı. Ancak ben yaklaşık 2 sene sonra (1 de, 3 de de olabilir) daha üst seviye bir sisteme geçeceğim. Yani demek istediğim, 2 sene 16 RAM ile idare mi etmeliyim yoksa 32'ye çıkarayım mı? 5.5 baya' fazla geliyor, pişman olur muyum, yükseltmeye değer mi? (AAA oyunları da oynuyorum baya.)

Arkadaşlar, çok kötü bir ikilemde kaldım. Bende 2x8 3200Hz DDR4 RAM var, bunu 32 yapmayı düşünüyorum ama alacağım 2x8 RAM'ler 5.5k civarı. Ancak ben yaklaşık 2 sene sonra (1 de, 3 de de olabilir) daha üst seviye bir sisteme geçeceğim. Yani demek istediğim, 2 sene 16 RAM ile idare mi etmeliyim yoksa 32'ye çıkarayım mı? 5.5 bayağı' fazla geliyor, pişman olur muyum, yükseltmeye değer mi? (AAA oyunları da oynuyorum bayağı.)

RAM direkt FPS'e katkısı çok görülmez iyi bir araştırmayla MHz ve CL değerlerinin ne anlama geldiğine bakın DDR 5 sisteme geçmeyide düşünebilirsiniz.

RAM direkt FPS'e katkısı çok görülmez iyi bir araştırmayla MHz ve CL değerlerinin ne anlama geldiğine bakın DDR 5 sisteme geçmeyide düşünebilirsiniz.
anakart ddr4, yeni sistemede 2 sene sonra geçicem. İşte 32 yapmaya değer mi bilemedim 16 ucundan yetiyo çünkü

Anakart DDR4, yeni sistemede 2 sene sonra geçeceğim. İşte 32 yapmaya değer mi bilemedim 16 ucundan yetiyor çünkü.

Yeni sistimi DDR 5 yapacaksınız geçmeyin bu arada gece konu açmayın insanların daha aktif olduğu saatlerde açın benden kat kat bilgili arkadaşlar sana yardımcı olabilir.

Arkadaşlar, çok kötü bir ikilemde kaldım. Bende 2x8 3200Hz DDR4 RAM var, bunu 32 yapmayı düşünüyorum ama alacağım 2x8 RAM'ler 5.5k civarı. Ancak ben yaklaşık 2 sene sonra (1 de, 3 de de olabilir) daha üst seviye bir sisteme geçeceğim. Yani demek istediğim, 2 sene 16 RAM ile idare mi etmeliyim yoksa 32'ye çıkarayım mı? 5.5 bayağı' fazla geliyor, pişman olur muyum, yükseltmeye değer mi? (AAA oyunları da oynuyorum bayağı.)

1 RAM'lar çok pahalanıyor bence şimdiden geç 2 ben senin yerinde olsam 16 GB DDR5 geçerdim.

şuan 2k da kulanıyorum, monitörüm 2k zaten geçim mi o zaman

işte anakart uysa yapcamda maalesef
Dostum, ekran kartının ve işlemcinin ne olduğunu öğrenirsem en doğru cevabı verebilirim. 2K ekrana sahip olman, 2K oyun oynayabileceğin anlamına gelmez. 580 ile 4K video bile izleyebilirsin, konu bu değil. Yani, eğer elinde 2K ultra ayarlarda oyun oynayabilecek bir sistem varsa, mevcut RAM’lerinin tam modelini bul ve ikinci el al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı