16x2 3200 MHz RAM önerisi

safak123

Decapat
Daha fazla  
Elimde şu an bu RAM var bunun yerine alabileceğim 16x2 RAM tavsiye edebilir misiniz? Bir de elimdeki bu RAM'leri Sahibinden'de 1000 TL'ye satıyorum Param Güvende'nin satıcı için bir sıkıntısı var mı?

Hocam neden 3200 MHz?
Kuponlarla 3200'e falan gelir

Elimde şu an bu RAM var bunun yerine alabileceğim 16x2 RAM tavsiye edebilir misiniz? Bir de elimdeki bu RAM'leri Sahibinden'de 1000 TL'ye satıyorum Param Güvende'nin satıcı için bir sıkıntısı var mı?

Satıcı için sıkıntı alıcı için rahat bir uygulamadır kendisi, dürüst bir alıcı karşınıza çıkarsa bir şey olmaz ama ürünü bozup geri de gönerebilirler.

https://www.sinerji.gen.tr/team-t-f...r4-ram-tltyd416g3200hc16fdc01-p-50616?v=1.5.4 kendim kullanıyorum gayet memnunum herkese tavsiye ederim.

Hocam gkill Ripjaws kullanıyorum hiç sorun yaşamadım fiyatı uygun gelirse öneririm.

Hocam neden 3200 MHz?
Kuponlarla 3200'e falan gelir.

Satıcı için sıkıntı alıcı için rahat bir uygulamadır kendisi, dürüst bir alıcı karşınıza çıkarsa bir şey olmaz ama ürünü bozup geri de gönerebilirler.

Hocam anakart 3200 destekliyor ondan. PC falan olsa bozulma ihtimali yüksekte RAM'de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama adamın onaylamaması veya başka bir ürün geri göndermesi durumu olabilir mi? Olursa hakkımı arayabilir miyim sahibinden yardımcı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı