POCO X7 Pro'da AMOLED yanığı olur mu?

tr.ahmet16

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar POCO X7 Pro kullanıyorum. AMOLED ekran. Uzun süre Always on Display kullanımında ekran yanığı oluşur mu? Mesela önceki telefonumda olmuştu. Eğer ekran yanığı ihtimali varsa neden Always on Display özelliği var?

Önceki telefonun neydi? AMOLED yanığı, AOD ekranından mı kaynaklanıyordu?

Güncel telefonlarda bu sorunların önüne geçmek için piksel kaydırma gibi yöntemler vardır illaki. En son AMOLED yanığı yaşadığım telefon S4 Mini idi.

Oluşabilir. AOD koyuyorlar çünkü insanlar istiyor. Bende X5 Pro var, uzun süre insta kullandığım için alttaki tuşlar yanmış ekrana. Çok dikkatli bakınca gözüküyor. Eğer eski tarz 3 tuşlu navigasyon kullanıyorsanız o da ekrana yanar.

Önceki telefonun neydi? AMOLED yanığı, AOD ekranından mı kaynaklanıyordu?

Güncel telefonlarda bu sorunların önüne geçmek için piksel kaydırma gibi yöntemler vardır illaki. En son AMOLED yanığı yaşadığım telefon S4 mini idi.

Önceki telefonum IPS LCD ekrandı. AOD değildi. Sadece uzun süre WhatsApp'ta kalınca mesajlar veya kişiler ekranda piksel piksel kalıyordu.

Oluşabilir. AOD koyuyorlar çünkü insanlar istiyor. Bende X5 Pro var, uzun süre insta kullandığım için alttaki tuşlar yanmış ekrana. Çok dikkatli bakınca gözüküyor. Eğer eski tarz 3 tuşlu navigasyon kullanıyorsanız o da ekrana yanar.
Aod kullanmıyorum. Ama çok Instagram kullanıyorum. Umarım bendede alttaki tuşlar ekranda iz bırakmaz😕

Önceki telefonum IPS LCD ekrandı. AOD değildi. Sadece uzun süre WhatsApp'ta kalınca mesajlar veya kişiler ekranda piksel piksel kalıyordu.

Aod kullanmıyorum. Ama çok Instagram kullanıyorum. Umarım bendede alttaki tuşlar ekranda iz bırakmaz😕
Ben 2,5 yıldır kullanıyorum telefonu. Yanığı görmek için çabalamam gerekiyo. Özellikle düz açık renk bir ekran açarsam görünür ama günlük kullanımda görünmüyor bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı