17.000 TL bilgisayar önerisi

Bütçe
17.000TL
Vatan internet'den değil şubeye gidip bakın. Gittiğimde kartları saklamışlar. Konuştum, gösterdiler. RX6700XT bile var. Şubede kart bulabilirsiniz.
 
Hocam yurt dışı ama 1 Haziran'a kadar bekleyebilirse, bu süper olur. Mükemmel olur.

RTX 3070 sıvı soğutma ve İ7 10.nesil işlemci.
Adsız.png

Türkiye' ye gelemez.
 
Öncelikle başlığın altında 17 Bin tl'lik sistem önerisine amd ryzen 3600'li sistem atanların sistemlerinden uzak dur. Sonra Vatan'ın diğer sitelerden daha kötü-eşit olduğunu arkadaşına söyle.


qp'den attığım sistemin işlemcisini 5600x yapıp kasayı da gt501 yaparsan 17 kya iki sistemde güzel alsın geçsin arkadaşın. Kasa illa gerekli değil ssdyi de yükseltebilir onun yerine. Bir öneriye göre güç kaynağını 700+'ya yükseltmen gerektiği söylendi daha ucuz zaten.

 
Son düzenleme:
Gold olması yeteceğini göstermez. Zaten o sistem 500W civarı çekecek. Güvenceye almak lazım, bir anda işlemci 50W fazla çekerse kapanır. İlerde sistem parçalarını yükselmek istediği zaman PSU' yu değiştirmek zorunda kalacak.
 
Gold olması yeteceğini göstermez. Zaten o sistem 500W gibi birşeyler çekecek. Güvenceye almak lazım, bir anda işlemci 50W fazla çekerse kapanır. İlerde sistem parçalarını yükselmek istediği zaman PSU' yu değiştirmek zorunda kalacak.
Sistem aşağı yukarı sizin sisteminizle aynı ekran kartı harici 500w yetiyor mu size? Pek bir bilgim yok iki ekran kartı arası o kadar abartılı güç çekim farkı olacağını zannetmiyorum. Yükseltirse sistemini orası ayrı tabi.
 

Geri
Yukarı