17.000 TL Bilgisayar Toplama

Bütçe
17.000 / 20.000

DragonKnight21

Femtopat
Daha fazla  
EDİT : BÜTÇE 20 BİN OLDU.

Değerli arkadaşlar, 17 bin liraya her şey dahil sistem toplamak istiyorum uzun süre gidecek, lakin bilgim gerçekten sıfır.
Merakım ayrıca şu: 20 bin liraya çıkarmak yerine 17 olarak toplasam sonra 20-25 bandına kadar içini modifiye edebiliyor muyum? Laptoptan başka bir şey kullanmadım, yani ileride 17 bin liraya topladığım sistemin içindeki parçaları güncelleyebiliyorum, değil mi?
Özetle: 17 bin liraya bana uzun dönem gidecek oyunları ultra açacak, render sürelerinde beni üzmeyecek bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Birkaç kişi bana WhatsApp'tan çeşitli sitelerden link attı toplayıp kişiselleştirip ama miktar büyük bir miktar ve parayı zor kazandım o yüzden güvenemedim. Yardımcı olabilir misiniz zeki ve anlayan arkadaşlar sağ olun.
Ek olarak şöyle kanallar buldum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acaba bu tarz videolardan içime sineni mi uygulasam ya da bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?
Şöyle bir şey yaptım nasıl olmuş sizce? Tek istediğim şey SSD 1 TB olsun HDD olmasada olur .
Bunu nasıl 20 bin liraya çekebilriiz acaba?
EDİT : BÜTÇE 20 BİN OLDU.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı