17.000 TL laptop önerisi

Bütçe
17.000

kscviewer

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2020
Mesajlar
216
Herkese merhaba, bir arkadaşıma oyun için laptop alacağız araştırmam için rica etti mahcup olmak istemiyorum, bütçe maksimum 17.000TL. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki modeller arasında kararsız kaldım. Eğer önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Not: Alacağımız laptop ortalama grafiklerde 60FPS vermesini istiyorum. Rekabetçi olmayan solo oyunlar için. Örneğin, Witcher 3, Dark Souls 3, GTA 5, Doom vb. oyunlar.

1- ekran kartı 60W olması beni korkutmuyor değil, olumlu ve olumsuz çok fazla yorum var fakat 14.000 TL bütçe açısından çok rahatlatıyor. 3-5 ay sonra 8 GB RAM takıp rahatlatır diyorsanız bunu almayı düşünüyorum.


2 - ekran kartı 80W işlemciside iyi, serviste adaptör değişip maksimum performansla iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum fakat, yukarıdaki modelden 2.5k fiyat farkına değecek bir model mi? Bir de 18k ya 16 GB 1TB HDD 256 GB SSD olan modeli var.


3- ekran kartının kaç wat olduğunu bulamadım, yukarıdaki modele göre sanki daha iyi geldi bana.


Haftaya Amazon Prime day kampanyası var bunlardan vazgeçip beklemeye değer mi? Dolar bozdurduğumuz için değer kaybetmesini istemiyorum.
 
3. attığınız model 75w,bu bakilabilir.


 
3. attığınız model 75W, bu bakilabilir.


Lenovo'ya arasında kararsız kaldım.
 
Aralarindan Ideapad daha iyi adaptör degistirmesiyle fakat yukarıda attığım 6600h Nitro'yu almanız daha iyi olur.

Bütçeyi aşıyor maalesef ucu ucuna bütçem var. Lenovo'yı almayı düşünüyorum fakat Amazon'da Prime day salı günü başlıyor laptop indirime girerse en azından Amazon'dan alıp iade etme kolaylığım olacak diye Acer almayı düşünüyorum yine de çok kararsızım. Lenovo'ya göre benim attığım Acer çok pişman eder mi sence bro?
 

Geri
Yukarı