burakkcbyk
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. MSI GE75 Raider 9SG laptop almıştım. Hiçbir sorunu yoktu fakat onca paraya laptop almak koydu içime iade ettim. Masaüstü toplamayı düşünüyorum. Almak istediğim parçalardan birkaçı belli ama tam olarak bu parçaların uyumu konusunda fikrim yok.
Amacım uzun soluklu bir bilgisayar. Sorun çıkartmayan(parçasal sorunlardan bahsetmiyorum bu tür sorunlar şans işi ben uyum sorunlarından bahsediyorum), ısınmayan Intel tabanlı bir sistem.
İsteklerim:
Bu isteklerim doğrultusunda 17000 TL barajını en fazla 500 TL aşma payıyla beraber tüm önerilerinizi bekliyorum.
Amacım uzun soluklu bir bilgisayar. Sorun çıkartmayan(parçasal sorunlardan bahsetmiyorum bu tür sorunlar şans işi ben uyum sorunlarından bahsediyorum), ısınmayan Intel tabanlı bir sistem.
İsteklerim:
- i9 9900k veya ona gerek yok şu işlemcide uzun soluklu olur diyeceğiniz başka bir Intel modeli.
- RTX 2080 istiyorum. Super veya Ti olması hakkında kararı size bırakıyorum(YouTube karşılaştırmalarında genelde fark sırasıyla x oyununda 70, 74, 83 fps gibi, yani Ti normale göre %15 gibi daha iyi görünüyor).
- Kesinlikle 27" ile 30" arası bir monitör istiyorum. 4k katiyen olmasın. Gereksiz yere ekran kartı performansını hiç etmeyi istemem. Bu boyuttada 1080p az gibi sanki bu sebeple 2k(1440p) iyi gibi düşünüyorum. Sizin yorumlarınız nelerdir.
- 2 TB HDD
- RAM
- İşlemci için Sıvı Soğutma
- Kasa
- PSU
- Anakart
- Samsung 970 PRO NVMe 512GB sahibiyim SSD ihtiyacım yok.
Bu isteklerim doğrultusunda 17000 TL barajını en fazla 500 TL aşma payıyla beraber tüm önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: