Pili 11 ile hemen hemen aynı mı? Bir de kamera konusunda çok fark olur mu?![]()
Samsung Galaxy S22 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S22 128 GB fiyatları 18.189,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S22 128 GB özelliklerini incele, 198 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Pili 11 ile hemen hemen aynı mı? Bir de kamera konusunda çok fark olur mu?
Sosyal medyaya atınca kalite konusunda sıkıntı oluyor diye duymuştum.iPhone 11'i katlar dostum. S20FE bile 11'den daha iyi. Ayrıca Nays ile Pazarama'dan alırsanız ki satıcı Samsung Türkiye, 250TL daha ucuza almış olursunuz.
S22'yi düşüneceğim teşekkürler. Ayrıca A20s'ten geçeceğim için aşırı fark olacağını düşünüyorum.Hem kamera olarak hemde batarya olarak (+500mAh) Samsung daha iyi.
Tokatlar geçer samsung her konuda.
Paranızı sırf Apple diye kaptırmayın.
Sosyal medyaya atınca kalite konusunda sıkıntı oluyor diye duymuştum.
S22'yi düşüneceğim teşekkürler. Ayrıca A20S'ten geçeceğim için aşırı fark olacağını düşünüyorum.
S22 yerine alternatif olarak ne önerirsiniz peki?Hocam evrenler kadar fark olacak.
S22 yerine alternatif olarak ne önerirsiniz peki?
Aklımda iPhone 11 128 GB almak var. Sizce 11 alınır mı? Yoksa bu fiyat aralığında başka önerebileceğiniz telefon var mıdır? Genellikle video izler ve fotoğraf çekerim fazla bir beklentim yok. Şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.