Selam sevgili Technopat severler.
Ben Tüge. Yakın bir zamanda gerçekten sağlam bir sistem toplamak istiyorum bütçem yok yani Allah ne verdiyse
Biraz abartmış olabilirim ama bir oda kurmak istiyorum tamamen oyun ve teknoloji için sadece topladığım kasam 17000 TL civarı tuttu. 2 adet GTX780 Ti, Intel 4960x işlemci gibisinden parçalar tercih ettim, Youtube üzerinden video çekmek ve Twitch'ten yayın yapmak ve her oyunu ultrada oynamak istiyorum. Bunun için bana bir sistem önerebilir misiniz?
Gerçekten yardım lazım, 3 adet 27'' lik Asus monitör planladım tamamen teknolojik bir oda için, sadece kasa için bunlar. Onun dışında bir TV, bir PS4 gibi hayalimde var ancak render ve edit programlarından hiç anlamıyorum bu yüzden de Youtube işini becerememekten korkuyorum. Yardım ederseniz bu konuda çok sevinirim ciddi yatırım söz konusu acil cevaplarınızı bekliyorum hatırladığım kadarıyla sistem söyle:
(Tüm detaylarıyla değil, şöyle böyle
)
Ben Tüge. Yakın bir zamanda gerçekten sağlam bir sistem toplamak istiyorum bütçem yok yani Allah ne verdiyse
Gerçekten yardım lazım, 3 adet 27'' lik Asus monitör planladım tamamen teknolojik bir oda için, sadece kasa için bunlar. Onun dışında bir TV, bir PS4 gibi hayalimde var ancak render ve edit programlarından hiç anlamıyorum bu yüzden de Youtube işini becerememekten korkuyorum. Yardım ederseniz bu konuda çok sevinirim ciddi yatırım söz konusu acil cevaplarınızı bekliyorum hatırladığım kadarıyla sistem söyle:
(Tüm detaylarıyla değil, şöyle böyle
- Intel Core i7 4960x 3.4 ghz işlemci
- 512 GB SSD
- 3 TB harddisk
- 2 adet (SLI) Nvidia Geforce GTX780 Ti O.C (Titan yada 790 olabilir size kalmış)
- 3 adet 27'' 1080p monitör
- Razer klavye, mouse, headset vs.
- Asus Rampage IV anakart
Son düzenleyen: Moderatör: