RTX 3060 Ti sistem için yükseltme önerisi

Bütçe
50000

metehansrca

Decapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. 2 yıla aşkın önce bir sistem toplamıştım onu yükseltmek istiyorum.
Gigabyte 3060 Ti Gaming OC D6X 8 GB.
Ryzen 5 5600X.
DDR4 32 GB RAM.
1 TB SSD.
Gigabyte B550 Aorus Elite V2 4733MHz.
750W 80+ Bronze.
Cooler Master Masterliquid ML240L V2 sıvı soğutma.
Sizce neleri değiştirmeliyim ilk önce? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1) Bütçe belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz
2) Sistemde ağırlıklı olarak ne yapıyorsunuz? Oyun mu, iş mi?

Yükseltme şartlarınıza bağlı olarak öneri vermek daha sağlıklı olacaktır.
Merhaba, bütçe yukarıda yazıyor ama tekrar belirteyim. 50.000₺ bandında. Oyun oynuyorum. Genelde FPS oyunları. Aktif olarak BF 6 oynamaktayım.

Merhaba öncelikle. 2 yıla aşkın önce bir sistem toplamıştım onu yükseltmek istiyorum.
Gigabyte 3060 Ti Gaming OC D6X 8 GB.
Ryzen 5 5600X.
DDR4 32 GB RAM.
1 TB SSD.
Gigabyte B550 Aorus Elite V2 4733MHz.
750W 80+ Bronze.
Cooler Master Masterliquid ML240L V2 sıvı soğutma.
Sizce neleri değiştirmeliyim ilk önce? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bence bu sistemi satıp 9070 XT tarzı bir sistem çıkarılabilir.

Merhaba, bütçe yukarıda yazıyor ama tekrar belirteyim. 50.000₺ bandında. Oyun oynuyorum. Genelde FPS oyunları. Aktif olarak BF 6 oynamaktayım.
Bütçeyi görmemişim kusura bakmayın. Şöyle ki bu sistemi satıp üstüne 50K bütçenizi ortaya koyarak ileriye yönelik çok daha iyi bir sistem alabilirsiniz. Misal veriyorum bu sistemi 20-25K bandına sattınız. Toplam bütçe ile 9070XT GPU ve 9700X işlemciye sahip çok güçlü bir sistem toplamak mümkün.

Bence bu sistemi satıp 9070 XT tarzı bir sistem çıkarılabilir.
Fiyatlandırma konusunda hiçbir bilgim yok hocam bir de çok uğraşmak istemiyorum yalan yok

Bütçeyi görmemişim kusura bakmayın. Şöyle ki bu sistemi satıp üstüne 50K bütçenizi ortaya koyarak ileriye yönelik çok daha iyi bir sistem alabilirsiniz. Misal veriyorum bu sistemi 20-25K bandına sattınız. Toplam bütçe ile 9070XT GPU ve 9700X işlemciye sahip çok güçlü bir sistem toplamak mümkün.
Estağfurullah hocam. Fiyatlarla ilgili hiç bilgim yok bir de insanlara dert anlatmak çok zor günümüzde maalesef o yüzden sistem üzerinde bir upgrade yapmak daha mantıklı geldi bana

Fiyatlandırma konusunda hiçbir bilgim yok hocam bir de çok uğraşmak istemiyorum yalan yok.

Estağfurullah hocam. Fiyatlarla ilgili hiç bilgim yok bir de insanlara dert anlatmak çok zor günümüzde maalesef o yüzden sistem üzerinde bir upgrade yapmak daha mantıklı geldi bana.

Hocam DDR5 ekstra masraf çıkartıyor cidden satmanız en iyisi olur.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim bilgisayarı satmaya çalışayım ben o zaman. Sonrasında tekrar toplama zamanında tekrardan konu açayım. Çok sağolun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı