Yok hocam 2. el düşünmüyorum sıfır alayım almışken.
Bence o işlemciyi ve sistemini elinden çıkart o gelen parayı da ekle DDR5 sisteme geçiş yap ama yok kalsın diyorsan 4060 alabilirsin
Yok hocam 2. el düşünmüyorum sıfır alayım almışken.
Sistemi komple satıp yeni sistem alabilirsiniz. 20000TL bantlarına 4060 Ti AM4 sistemler satılıyor sisteminizi 7000TL bandına satarsanız güzel bir kişiselleştirmeyle alabilirsiniz o tarz bir sistem.
Yok hayır 4060ti ama 8gb versiyonu olan am4 sistemler uygun kampanya olunca 20-22k arasında oluyor, 4060lı sistemler ise 16-17k civarlarına düşebiliyor.4060 demek istediniz herhalde 4060 Ti'ın kendisi zaten 15k 20bine bulunmaz.
Yok hayır 4060 Ti ama 8 GB versiyonu olan AM4 sistemler uygun kampanya olunca 20-22K arasında oluyor, 4060'lı sistemler ise 16-17k civarlarına düşebiliyor.
Yok hocam o devir bu aralar geçti gibi bahsettiğim fiyatlar yayıncı indirimi olan sistem fiyatları ve online alınıyor, kendi sistemim olmasına rağmen takip ettim ve stok sorunu falan da yaşanmadı. İnsanlarda gerçekten para yok ve yavaş yavaş gözleri açılıyor o yüzden 1 sene öncesiyle benzer fiyatlar mevcut olabiliyor hala.Onları almak biraz zor anında tükenen veya mağazada satılan ürünler geneli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.