Bütçe nedir?Hocam önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı
Bütçe nedir?Hocam önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı
20 küsür dediniz o civarlarda.Bütçe nedir?
20 küsur dediniz o civarlarda.
Hocam kesinlikle önermiyorum ama şimdilik size fiyat referansı olsun diye bunu atıyorum,Hocam önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı
Sağolun öneriniz için. Gerçekten mantıklı karta 13-14 bin vereceğime 22 bine i5 12. nesil sistemi almak. Hocam ekran kartının üreticisi değişince kalite değişiyor mu? Gigabyte ile atıyorum Msi arasında fark var mı mesela?Bütçe 2 bin artarsa;
Artmazsa;INTEL I5 12400F-H610M H V2-GeForce RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-H610M H V2-GeForce RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
INTEL I3 13100F - RTX 4060 - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 13100F - RTX 4060 - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sağ olun öneriniz için. Gerçekten mantıklı karta 13-14 bin vereceğime 22 bine i5 12. nesil sistemi almak. Hocam ekran kartının üreticisi değişince kalite değişiyor mu? Gigabyte ile atıyorum MSI arasında fark var mı mesela?
Hocam dediklerimi dikkate alın bu attıklarımız kampanyasız fiyatlar, aceleye getirmeyin iyi günler.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İyi günler.
Merhaba, ben ekran kartımı yükselteceğim. Sistem bilgilerim:
Ekran kartımı 4000 serisi bir kartla değişmek istiyorum. Hangi kartı almalıyım? Darboğaz yapıcağını biliyorum o yüzden işlemciyi de ileride yenileyeceğim. Kart önerirseniz sevinirim. Genel olarak oyun oynama ve oyun geliştiriciliği için kullanacağım. 4060 bana uygun göründü ama fikrinizi merak ediyorum iyi bir kart mı? Gelecek cevaplar için teşekkürler.
- İşlemci: i5 11400 2.60GHz
- Mevcut ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB.
- RAM: 16 GB DDR4.
- Anakart: ASUS Prime H510M-D
- Güç kaynağı: Gamepower GP-650 650W.
- Depolama: PNY CS3030 500GB SSD.
Yok hocam 2. el düşünmüyorum sıfır alıyım almışken.2. el düşünüyorsan 3070'ler var 8-9k civarına gayet fazlasıyla işini görür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.