17.000 TL'ye kadar i5 11400 Sisteme GPU önerisi

Bütçe
17000
20 küsur dediniz o civarlarda.

Bütçe 2 bin artarsa;
Artmazsa;
Bu arada üstteki 1TB SSD fiyatına göre süper sistem.

Hocam önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı
Hocam kesinlikle önermiyorum ama şimdilik size fiyat referansı olsun diye bunu atıyorum,

Azıcık indirim kovalarsanız aynı fiyata 4060ti'lı sistem satıyorlar veya biraz daha pahalıya amd 7700xt'li sistem satıyorlar. Size tek önerim aceleye getirmeyin yeter.
Technopat sosyalde güncel indirimler ve popüler indirimler sekmesini günlük olarak takip edin bahsettiğim fiyatları göreceksiniz.

Bütçe 2 bin artarsa;
Artmazsa;
Sağolun öneriniz için. Gerçekten mantıklı karta 13-14 bin vereceğime 22 bine i5 12. nesil sistemi almak. Hocam ekran kartının üreticisi değişince kalite değişiyor mu? Gigabyte ile atıyorum Msi arasında fark var mı mesela?

Sağ olun öneriniz için. Gerçekten mantıklı karta 13-14 bin vereceğime 22 bine i5 12. nesil sistemi almak. Hocam ekran kartının üreticisi değişince kalite değişiyor mu? Gigabyte ile atıyorum MSI arasında fark var mı mesela?

Soğutma farkı oluyor Gigabyte modelleride kötü değil alınır.

Merhaba, ben ekran kartımı yükselteceğim. Sistem bilgilerim:
  • İşlemci: i5 11400 2.60GHz
  • Mevcut ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB.
  • RAM: 16 GB DDR4.
  • Anakart: ASUS Prime H510M-D
  • Güç kaynağı: Gamepower GP-650 650W.
  • Depolama: PNY CS3030 500GB SSD.
Ekran kartımı 4000 serisi bir kartla değişmek istiyorum. Hangi kartı almalıyım? Darboğaz yapıcağını biliyorum o yüzden işlemciyi de ileride yenileyeceğim. Kart önerirseniz sevinirim. Genel olarak oyun oynama ve oyun geliştiriciliği için kullanacağım. 4060 bana uygun göründü ama fikrinizi merak ediyorum iyi bir kart mı? Gelecek cevaplar için teşekkürler.

2. el düşünüyorsan 3070'ler var 8-9k civarına gayet fazlasıyla işini görür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı