17-18 Bin TL PC önerisi

Bütçe
18000

Lanidrac

Megapat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Öncelikle herkese iyi sosyaller.
Yakın zamanda PC toplamayı düşünüyorum ama hangi internet siteye bakarsam bakayım bir tarafıdan kıstıkları için hiçbiri hoşuma gitmedi (örneğin: PSU)
Bütçem 17-18 bin TL bu fiyata olabilecek en iyi sistem ne olur merak ediyorum.
Ekran kartı olarak RTX 3060 mümkünse 3060 Ti istiyorum. Intel veya AMD çok fark etmez benim için.
M.2 SSD de önceliklerimden.

2X:
18400TL tutuyor

2X:
18400TL tutuyor.

AMD ekran kartları pek terciğim değil. NVIDIA muadilini söyleyebilir misiniz?
Ve elimde zaten 120mm bir sıvı soğutma var o yüzden soğutmaya ihtiyacım yok.

AMD ekran kartları pek terciğim değil. NVIDIA muadilini söyleyebilir misiniz?

Attığım kart sam ile 3070'e yakınlaşır illa NVIDIA alırsan 3060 Ti+12100F+H610M üçlüsünü alırsın.

Bildiğim kadarıyla NVIDIA yazılımsal alanda daha iyi. Ray traycing, DLSS gibi teknolojilerin AMD de karşılığı var mı? Varsa ne kadar iyidir?

AMD'de de RTX açılabilir ve DLSS yerine FSR 2.0 var hocam.

FSR 2.0 DLSS kadar kaliteli değil sanırsam görüntüde bazen bozulmalar falan olabiliyor.

İncelmelerde bayağı yakınlaştığı söyleniyordu performansta zaten DLSS de de FSR de de görüntü bozuluyor.

İncelmelerde bayağı yakınlaştığı söyleniyordu performansta zaten DLSS de de FSR de de görüntü bozuluyor.

RX 6700 XT'nin testlerine baktım 3060 Ti ile 3070 arasında bir kart.
Ben "alacaksam iyisi olsun" diyen biri olduğum ve NVIDIA'ya olan güvenim daha çok olduğu için attınığınız parçaların yanına 3060 Ti alacağım gibi duruyor. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Muhtemel kart:

RX 6700 XT'nin testlerine baktım 3060 Ti ile 3070 arasında bir kart.
Ben "alacaksam iyisi olsun" diyen biri olduğum ve NVIDIA'ya olan güvenim daha çok olduğu için attınığınız parçaların yanına 3060 Ti alacağım gibi duruyor. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Muhtemel kart:

Alabilirsiniz hocam 3060 Ti'da iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı