17.500 TL hazır sistem önerisi

rrebollivon

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB /amd ryzen 5600/16 gb ram DDR4 3200 MHz CL16 Ram/Kingston NV2 1TB/XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ black Gaming Kasa

Hangi sistemi almak daha mantıklı?
MSI Ventus modellerinin çok ısındığını söyledikleri için aklıma soru işaretleri takıldı.

MSI Ventus modellerinin çok ısındığını söyledikleri için aklıma soru işaretleri takıldı.
Bence kesinlikle MSİ sistem daha mantıklı.. Ramleri ileride yükseltme durumunuz olabilir bu durumda anakartınızı değişmeniz lazım bu yüzden.

Son düzenleme:

@Prime777

Ben olsam ilk sistemi alırdım.

Bu konuya bakıp Ventus hakkında bilgi edinebilirsiniz.

2.

2. sistem daha iyi hem işlemci olarak hem de ekran kartı MSI daha iyi diye hatırlıyorum.

MSI Ventus sogutma sorunu olsa da, kronik sorunu da olsa, guzel sistem.

Ventus o kadar da ısınmıyor aslına bakarsanız.kendim kullanıyorum çok fazla oyunda test etme şansım olmadı ama 1080p ultra ayarlarda elden ring de 59-60 derecelerde sabit,furmark testinde ise 65-66 derecelerde bence gayet güzel ve olması gerektiği gibi.planet fire sistem daha iyi bir tercih olacaktır aynı kasayı kullanıyorum ben de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı