Seçtiğiniz RAM'lerin gecikme süreleri fazla (CL 19), linkteki RAM'ler çok daha iyi. Dark kasa almanızı önermem onun yerine Corsair, Cooler Master vs. kaliteli markalar alın. Benim önerim Cooler Master MB511 veya Cooler Master H500M. Güç Kaynağı biraz pahalı linkteki Güç Kaynağı daha mantıklı. Monitör olarakta Linkteki ASUS tepkime süresi 1ms ViewSonic'ten daha iyi.
GSkill Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus PB287Q 28" 1ms (HDMI+MHL+Display) 4K UHD Led Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
@@Hikmet BenolGüç kaynağında özellikle bu markayı önerdi o sebeple değişmek istemedim.
Kasa olaraksa bu kasan gözüme daha hoş görünen bir kasa daha bulamadım.
@@Hikmet BenolGüç kaynağında özellikle bu markayı önerdi o sebeple değişmek istemedim.
Bende yakın zamanda böyle bir sistem düşünüyorum R7 3700X ile 12bin TL sınırına kadar düşürebilirsem sadece kasayı çok hoş olur. Topladıktan sonra beni de etiketlerseniz sevinirim.
RAM'leri CL19 değil de CL16 almanız çok daha iyi olur. Ryzen işlemcilerde RAM gecikme değerleri de performansı baya etkiliyor. Şöyle diyim 3600 CL19 alacağınıza 3200 CL16 alın daha iyi olacaktır. Zaten arkadaşlar 3600 CL16 RAM linki atmış. Onu almanız çok daha iyi olacaktır.
Bende yakın zamanda böyle bir sistem düşünüyorum R7 3700X ile 12bin TL sınırına kadar düşürebilirsem sadece kasayı çok hoş olur. Topladıktan sonra beni de etiketlerseniz sevinirim.
RAM'leri CL19 değil de CL16 almanız çok daha iyi olur. Ryzen işlemcilerde RAM gecikme değerleri de performansı baya etkiliyor. Şöyle diyim 3600 CL19 alacağınıza 3200 CL16 alın daha iyi olacaktır. Zaten arkadaşlar 3600 CL16 RAM linki atmış. Onu almanız çok daha iyi olacaktır.
Önemli olan kasanın güzel görünmesi değil, hava sirkülasyonunun iyi olması. Dark gibi marka bile olmayan bir kasa alırsanız ileride sıkıntı yaşarsınız. Seçtiğiniz kasanın çoğu yeri plastik ve fanları fazla olduğu için göze güzel görünüyor fakat kalitesiz bir kasa. Phanteks P400A var bunun hava sirkülasyonu çok iyi ve fanlarıda güzel o nasıl? Güç Kaynağına gelicek olursak FPS çok kaliteli bir marka ve çoğunlukla Güç Kaynağı üretiyor kesinlikle sıkıntı yaşamazsın ve bence seçtiğin Güç Kaynağından daha kaliteli ve Full Modüler yani istediğin kabloyu takıp çıkarabilirsin. Fiyat olarak da daha uygun ben senin yerinde olsam FSP alırdım.
Önemli olan kasanın güzel görünmesi değil, hava sirkülasyonunun iyi olması. Dark gibi marka bile olmayan bir kasa alırsanız ileride sıkıntı yaşarsınız. Seçtiğiniz kasanın çoğu yeri plastik ve fanları fazla olduğu için göze güzel görünüyor fakat kalitesiz bir kasa. Phanteks P400A var bunun hava sirkülasyonu çok iyi ve fanlarıda güzel o nasıl?
FSP PSU alırken PSU'nun fanının kaç cm olduğuna dikkat edin. Bazı FSP PSU'lar 135mm fan ile geliyor. Eğer fanı bozulursa dışarıdan 135mm fan bulmak çok zor olabilir. 140 veya 120mm fanlı PSU almaya dikkat edin. FSP iyi marka yanlış anlamayın. Ben de yakın zamanda PSU alacağım ve aklımda FSP, Corsair, SeaSonic ve NZXT var.
Ek olarak çoğu X570 anakartlar(belki hepsi bilmiyorum) 8+4 PIN CPU girişi ister. PSU'yu alırken uyumlu olmasına dikkat edin. Çoğu PSU'lar 4+4 CPU PIN ile geliyor.
Bilgisayar Kasası CA-H500B-VB NZXT H500 Vault Boy Midi-Tower PC Acrylonitrile butadiene styrene (ABS),SGCC,Tempered glass Black,Blue,Yellow ATX,Micro ATX,Mini-ITX Gaming incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!