S
Silinen üye 275377
Ziyaretçi
Sistem gayet güzel, sadece SSD yi 1TB olan seçin bari alan sıkıntınız olmasın.Fazlası ile güçlü bir sistem. İşinizi 4K çözünürlükte görecektir.
Sistem gayet güzel, sadece SSD yi 1TB olan seçin bari alan sıkıntınız olmasın.Fazlası ile güçlü bir sistem. İşinizi 4K çözünürlükte görecektir.
ama kesinlikle benim attığım psu çok iyi olacaktır f/p olarak 620TL ve 850W 80+ Gold Tam modülerBenim topladığımla neredeyse birebir sayılır nvme, 3600 lük 32 gb ramlar ve tuf 570 var benimkinde 17k ya geliyor
Seçtiğiniz RAM'lerin gecikme süreleri fazla (CL 19), linkteki RAM'ler çok daha iyi. Dark kasa almanızı önermem onun yerine Corsair, Cooler Master vs. kaliteli markalar alın. Benim önerim Cooler Master MB511 veya Cooler Master H500M. Güç Kaynağı biraz pahalı linkteki Güç Kaynağı daha mantıklı. Monitör olarakta Linkteki ASUS tepkime süresi 1ms ViewSonic'ten daha iyi.
GSkill Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram Fiyatı
GSkill Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Power Fiyatı
FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Asus PB287Q 28" 1ms (HDMI+MHL+Display) 4K UHD Led Monitör Fiyatı
Asus PB287Q 28" 1ms (HDMI+MHL+Display) 4K UHD Led Monitör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bende yakın zamanda böyle bir sistem düşünüyorum R7 3700X ile 12bin TL sınırına kadar düşürebilirsem sadece kasayı çok hoş olur. Topladıktan sonra beni de etiketlerseniz sevinirim.@@Hikmet Benol Güç kaynağında özellikle bu markayı önerdi o sebeple değişmek istemedim.
Kasa olaraksa bu kasan gözüme daha hoş görünen bir kasa daha bulamadım.
Alırsınız inşaAllah.Bende yakın zamanda böyle bir sistem düşünüyorum R7 3700X ile 12bin TL sınırına kadar düşürebilirsem sadece kasayı çok hoş olur. Topladıktan sonra beni de etiketlerseniz sevinirim.
Evet RAM'i başka yerden 3600 cl 16 alacağım.RAM'leri CL19 değil de CL16 almanız çok daha iyi olur. Ryzen işlemcilerde RAM gecikme değerleri de performansı baya etkiliyor. Şöyle diyim 3600 CL19 alacağınıza 3200 CL16 alın daha iyi olacaktır. Zaten arkadaşlar 3600 CL16 RAM linki atmış. Onu almanız çok daha iyi olacaktır.
@@Hikmet Benol Güç kaynağında özellikle bu markayı önerdi o sebeple değişmek istemedim.
Kasa olaraksa bu kasan gözüme daha hoş görünen bir kasa daha bulamadım.
Kasa cidden güzel duruyor.Önemli olan kasanın güzel görünmesi değil, hava sirkülasyonunun iyi olması. Dark gibi marka bile olmayan bir kasa alırsanız ileride sıkıntı yaşarsınız. Seçtiğiniz kasanın çoğu yeri plastik ve fanları fazla olduğu için göze güzel görünüyor fakat kalitesiz bir kasa. Phanteks P400A var bunun hava sirkülasyonu çok iyi ve fanlarıda güzel o nasıl?
![]()
Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh Ön Panel, Adreslenebilir Dijital RGB Fanlar, Temperli Cam Yan Panelwww.qp.com.tr
o değilde ben bu kasaya hasta oldum ama pahalı :/Kasa cidden güzel duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.