17.500 TL'ye Toplama Bilgisayar Önerisi

Screenshot_20180925-220910_Chrome.jpg

17.637TL
Çok güzel bir sistem olmuş, özellikle ssd ve hdd hesaplarımdan çok daha iyi oldu, sanırım benim için buradaki tek sorun anakartın wi-fi ye sahip olmaması, o da ucuz bir sorun. Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
Bu bütçeli sistemde Thredripper kullanmalıydınız.

Son düzenleme:
Çok güzel bir sistem olmuş, özellikle ssd ve hdd hesaplarımdan çok daha iyi oldu, sanırım benim için buradaki tek sorun anakartın wi-fi ye sahip olmaması, o da ucuz bir sorun. Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
Ürünler biraz daha ucuz sitelerden alınıp ssd evo m.2 alınabilir.

İşlemci: Intel Core i7 8086K
Anakart: Asus Z370-A Prime
RAM: Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB Pro Siyah 3000mhz CL15
Kasa: NZXT S340 Elite Siyah
PSU: FSP 700W Hydro Serisi 80+ Bronz
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO
HDD: Seagate 2TB Barracuda 64MB 7200rpm
SSD: Samsung 500GB 860 Evo
Sıvı Soğutma: Corsair Hydro Series H115i Pro RGB 280 mm

Toplam: 17.612 TL. Böyle nasıl ? İntel alıcaksanız 9. nesil işlemcileri beklemeni öneririm bu arada. @Pantheon daha iyisini önerebilir bence.
Bu bütçe ile Thridripper kullanmalıydınız.

Amd işlemciden oldum olası büyük korkum var, oyun konusunda sorun yaşatmayacağını biliyorum ancak mimari modelleme ve render işlemlerinde sorun yaşayacağımı düşünüyorum. Çok teşekkürler kasa ve psu’yu inceleyeceğim
Ryzen’in eski işlemcilerle uzaktan yakından alakası yok. Kendim 2700X kullanıyorum ve performansından çok memnunum.

Bilgisayarı topladım, herkese desteği için teşekkürler. Verdiğiniz fikirlerden yola çıkarak Corsair Vengeance 3000mhz , Samsung 970 Evo 250gb, Seagate 2tb diskleri kullandım. Geriye kalan bileşenler başlıktakiler ile aynı. 5 gündür sorunsuz kullanıyorum. Özel olarak merak eden olursa deneyimlerimi mesaj ile paylaşabilirim. Konu kapanmıştır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı