Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.124 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek Dün 16:38 #21 Hesher dedi: Biri temmuz 2025 ilanı, onu eleyin diğeri de 87 bin TL istiyor, biraz fazla. Genişletmek için tıkla... Temmuzu neden elediniz? Satıcıya sordum hala satışta olduğunu söyledi. Tabii bunca süre satılmadıysa sıkıntısı olabilir ilanda olmayan. 87yi biraz indirirsem düşünülür.
Hesher dedi: Biri temmuz 2025 ilanı, onu eleyin diğeri de 87 bin TL istiyor, biraz fazla. Genişletmek için tıkla... Temmuzu neden elediniz? Satıcıya sordum hala satışta olduğunu söyledi. Tabii bunca süre satılmadıysa sıkıntısı olabilir ilanda olmayan. 87yi biraz indirirsem düşünülür.
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:27 #22 Romaa dedi: Maalesef parçalar satışta yok kalyoncu motorda. Genişletmek için tıkla... Başka yerden de bulabilirsiniz. Karar tamamen size ait ben öneride bulunuyorum.
Romaa dedi: Maalesef parçalar satışta yok kalyoncu motorda. Genişletmek için tıkla... Başka yerden de bulabilirsiniz. Karar tamamen size ait ben öneride bulunuyorum.