17.500KM TVS Apache RTR 200 alınır mı?

• Konuyu başlatan Romaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 225
Net fotoğraf yok grenajda sıkıntı var yazmış ışıktan grenaj gözükmüyor zaten çektiği fotoğraflar da sıkıntılı.Fiyatı uygun tutmuş ilandaki. NK zaten ölü paraya satılıyor bunu düşünerek bakın. Ns200 tarzı birşey denk gelirse alabilirsiniz. Öneri yazdım da bende bajajları da hiç sevemedim çok tipsiz ve eski usul motorlar getiriyorlar. Ruhsatta yazmasa 2025 model olmasına imkan olmayan motorlar satılıyor. Bajajın en iyi özelliği parça bol ucuz, o konuda sorun yaşamazsınız. Bende kendi baktığımı atayım, adamı aradım da takasta aldık diyor fotoğraflarda çok bir kusur bulamadım bakmak lazım gidip.

Son düzenleme:
Net fotoğraf yok grenajda sıkıntı var yazmış ışıktan grenaj gözükmüyor zaten çektiği fotoğraflar da sıkıntılı.Fiyatı uygun tutmuş ilandaki. NK zaten ölü paraya satılıyor bunu düşünerek bakın. Ns200 tarzı birşey denk gelirse alabilirsiniz. Öneri yazdım da bende bajajları da hiç sevemedim çok tipsiz ve eski usul motorlar getiriyorlar. Ruhsatta yazmasa 2025 model olmasına imkan olmayan motorlar satılıyor. Bajajın en iyi özelliği parça bol ucuz, o konuda sorun yaşamazsınız. Bende kendi baktığımı atayım, adamı aradım da takasta aldık diyor fotoğraflarda çok bir kusur bulamadım bakmak lazım gidip.

Alabileceğim bölgedeki en uygun ilan bu attığım gibi. Ns200 bende istemiyorum, hem uygun ilan yok, hem karşılayamayacağım bir fark var, hemde dediğiniz gibi çok çirkin bi tasarımı var.

Umarım alabilirsiniz 250rri.

Alabileceğim bölgedeki en uygun ilan bu attığım gibi. NS200 bende istemiyorum, hem uygun ilan yok, hem karşılayamayacağım bir fark var, hem de dediğiniz gibi çok çirkin bir tasarımı var.

Nk güzeldir pas muhabbeti bence tamamen uydurmaca ilandaki gibiyse ve sadece grenajda ufak bir çizik varsa sakın kaçırma derim motorcuna falan da göster mekanikte vs bir sıkıntı yoksa al gitsin.

Alabileceğim bölgedeki en uygun ilan bu attığım gibi. Ns200 bende istemiyorum, hem uygun ilan yok, hem karşılayamayacağım bir fark var, hemde dediğiniz gibi çok çirkin bi tasarımı var.

Benim acelem yok da zaten havalar soğudukça elde kalanları satmak için insanlar fiyat düşürecek. Yılbaşına kadar böyle gider sonrasında zamlarla yükseltip sezon yaklaştıkça fiyatlar artacaktır. Çok tutan modelleri hariç tutuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı