17 Ağustos 1999 Nedir?

Herkese öncelikle iyi geceler. Bundan 15 yıl önce gece bu saatlerde faciaya yakalandık, 17 ağustos gölcük depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Bende Gölcüklü yüm ve 14 saat göçük altında kaldıktan sonra çıkarıldığımı biliyorum. Yanımda anneannemi ve dayımı kaybettim ve daha benim gibi ailesini kaybeden nice insan. Allah birdaha böyle bir felaket yaşatmasın bize.

Geçmiş olsun arkadaşım, Allah korumuş seni ve hayatını kaybeden yakınlarına da Allah'tan rahmet dilerim. Bende babamın görevi nedeniyle Gölcük'te doğdum fakat deprem sırasında İzmir'de yaşıyordum. Deprem bu ülkenin gerçeği maalesef durdurmak imkansız ama önlem almak zorundayız fakat ben o tarihten itibaren yeteri kadar önlem alındığına inanmıyorum. İnşallah böyle acılar bir daha yaşamayız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı