Tam ondan bahsedecektimBir de Witcher 3, Cyberpunk gibi oyunlara RTX 2060 gibi kart veriyorlar.
CP77'de FPS de düşüktü bende, ayar kısmak zorunda kaldım. Aynı şekilde Witcher 3'te de durum aynıydı ve sürekli donmalar oluyordu.
Tam ondan bahsedecektimBir de Witcher 3, Cyberpunk gibi oyunlara RTX 2060 gibi kart veriyorlar.
@fxtih aslında kimse şu sistemi satın almasa düzeltmek zorunda kalacaklar da işte. Ne denebileceğini de bilmiyorum. Para veriyoruz, üstüne de kalitesiz hizmet alıyoruz.
Tamamen katılıyorum hocam. Arkadaşım almıştı GFN, bir ara öylesine CP77 deneyim dedim, sürekli takılma ve görüntüde çamurlaşmalar yaşadım. Her oyunda olmuyor ama CP77'de olmuştu. İnternetim de iyi, 80 Mbps civarı download hızım var.
Kütüphanesi de çok kısıtlı, her istediğin oyunu oynayamıyorsun. PC almak her türlü daha mantıklı, bu servisler sürekli kullanılacak iş değil. En azından şu anlık... Bir de fiyatı avantajlı falan değil yani, 1 senelik alsan ₺2.100. o da şu anlık, sürekli zam geliyor. Yakında neden ₺3.000 olmasın yani.
Haberde bir bilgi yazmıyor hocam.Alacağım da indirim ne zaman bitiyor? 6 aylık ve 3 aylığın fiyatı fena değil.
20 Ağustos'ta bitiyor. Stoklar sınırlı ama.Haberde bir bilgi yazmıyor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.