GeForce NOW ağustos ayı indirimi

Bir de Witcher 3, Cyberpunk gibi oyunlara RTX 2060 gibi kart veriyorlar.
Tam ondan bahsedecektim 😄

CP77'de FPS de düşüktü bende, ayar kısmak zorunda kaldım. Aynı şekilde Witcher 3'te de durum aynıydı ve sürekli donmalar oluyordu.

@fxtih aslında kimse şu sistemi satın almasa düzeltmek zorunda kalacaklar da işte. Ne denebileceğini de bilmiyorum. Para veriyoruz, üstüne de kalitesiz hizmet alıyoruz.

Keşke. Fakat can sıkıntısı kötü bir şey en azından bir şeyler oynayıp can sıkıntımı gideriyorum yoksa bu Cloud'lara para bile verilmez.

Tamamen katılıyorum hocam. Arkadaşım almıştı GFN, bir ara öylesine CP77 deneyim dedim, sürekli takılma ve görüntüde çamurlaşmalar yaşadım. Her oyunda olmuyor ama CP77'de olmuştu. İnternetim de iyi, 80 Mbps civarı download hızım var.

Kütüphanesi de çok kısıtlı, her istediğin oyunu oynayamıyorsun. PC almak her türlü daha mantıklı, bu servisler sürekli kullanılacak iş değil. En azından şu anlık... Bir de fiyatı avantajlı falan değil yani, 1 senelik alsan ₺2.100. o da şu anlık, sürekli zam geliyor. Yakında neden ₺3.000 olmasın yani.

5 GHz'de sorun olmuyor bu arada.

@Caner Uncu, işte elin yabancısı da hiç ayar kısmadan oynasın. Parayla görülen bu muamele insanın canını sıkıyor. Bir de yakın zamana kadar Premium kullanıcılarının ara sıra sıra bekleme rezaleti gibi bir durum vardı ve hâlâ devam edip etmediğini bilemiyorum da para veren kullanıcı sıra bekliyordu bazen. Gerisini siz düşünün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı