17 bin TL kasa önerisi

Bunu tercih sebebiniz nedir? Diğerinin fiyatı fazla mı geldi? Önerdiğim sistem çok daha ileriye dönük PSU Wattı olsun RAM'i olsun, kasası olsun daha iyi.
hem asus hemde 17500 çok zor verebilirim bide anakart falan sıkıntı çıkarmasın diye bu Asus ekran kartı ya ondan demişdim.

Güç kaynakları kısmında gözükebiliyor.

hem asus hemde 17500 çok zor verebilirim bide anakart falan sıkıntı çıkarmasın diye bu Asus ekran kartı ya ondan demişdim.
INNO soğutma performansında ASUS DUAL'den daha iyi. İki kasanın da iyi ve kötü yanları var. Bence gamegarajdaki çok daha önde. Fiyatı düşürmeye çalışayım bakalım.

Anladım kusura bakmayın.

GameGaraj'ın kendi PSU'su Rampage ile aynı sadece çıkartması değişiyor diye biliyorum ama yanlışım olabilir tabii.

Hem ASUS hem de 17500 çok zor verebilirim bir de anakart falan sıkıntı çıkarmasın diye bu ASUS ekran kartı ya ondan demiştim.

17251TL nasıl? 17082TL de yapabilirim ancak 17251TL olursa daha uzun vadeli bir anakart olmuş olur. Bütçenize göre ayarlarız sorun değil.

Son düzenleme:
güç kaynağı 2 almasak nolur kasada güç kaynağı yokmudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…