17 bin TL kasa önerisi

Güvenlik önlemi ne alaka?
Bronze sertifikası olduğunu belirtmemin nedeni tier listelerinde rastlayabileceğinizi ve detaylı bilgi alabileceğinizi söylemek.
Aigo PSU kullanıyorlar diye biliyorum, Powerboost PSU olduğu nerede yazıyor göremedim.
Güç kaynakları kısmında gözükebiliyor.
1680990701666.png

hem asus hemde 17500 çok zor verebilirim bide anakart falan sıkıntı çıkarmasın diye bu Asus ekran kartı ya ondan demişdim.
INNO soğutma performansında ASUS DUAL'den daha iyi. İki kasanın da iyi ve kötü yanları var. Bence gamegarajdaki çok daha önde. Fiyatı düşürmeye çalışayım bakalım.

Yanlışınız var, siz özelleştirme kısmından PSU olmayan kasa seçtiğiniz için otomatik olarak Gamepower PSU veriyor.
GameGaraj dediğim gibi sistemlerinde kendi PSU'ını ya da Aigo markasının PSU'larını kullanıyor.

Anladım kusura bakmayın.

GameGaraj'ın kendi PSU'su Rampage ile aynı sadece çıkartması değişiyor diye biliyorum ama yanlışım olabilir tabii.

Hem ASUS hem de 17500 çok zor verebilirim bir de anakart falan sıkıntı çıkarmasın diye bu ASUS ekran kartı ya ondan demiştim.

17251TL nasıl? 17082TL de yapabilirim ancak 17251TL olursa daha uzun vadeli bir anakart olmuş olur. Bütçenize göre ayarlarız sorun değil.
1680991807985.png
1680991793866.png

Son düzenleme:
INNO soğutma performansında ASUS DUAL'den daha iyi. İki kasanın da iyi ve kötü yanları var. Bence gamegarajdaki çok daha önde. Fiyatı düşürmeye çalışayım bakalım.

Anladım kusura bakmayın.

GameGaraj'ın kendi PSU'su Rampage ile aynı sadece çıkartması değişiyor diye biliyorum ama yanlışım olabilir tabii.

17251TL nasıl? 17082TL de yapabilirim ancak 17251TL olursa daha uzun vadeli bir anakart olmuş olur. Bütçenize göre ayarlarız sorun değil.Eki Görüntüle 1733045Eki Görüntüle 1733044
güç kaynağı 2 almasak nolur kasada güç kaynağı yokmudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı