17 bin TL sistem önerisi

Arkadaşın attığı RX6600 olanı al bunlar bütçe çıkmaz ise Arc A750 olanı düşün.

Tamamdır çok sağ olun bir sürü mükemmel sistem attığınız için.

Bütçene onlar uygun evet. Ama monitör, klavye, mouse, kulaklık gibi şeyler sende var mı? Yoksa bütçeni arttırmanın gerekecek. İyi geceler.

Kulaklık, monitör vb evet var sadece kasayı tamamlayacağım o kadar.

Karar verdim net bunu alacağım mükemmel bir sistem.

Cidden bunlarda çok iyi kafam karıştı hepsi birbirinden güzel sistemler hangisini seçsem acaba?

Bu arada bence seçtiğin ürünün sistemlerini Akakçe'ye falan girerek kontrol et. Bazen hazır almak yerine tek tek alarak çok daha ucuza almış olabiliyorsun. Tabii evde montajını yapabilirsen.

Bu arada bence seçtiğin ürünün sistemlerini Akakçe'ye falan girerek kontrol et. Bazen hazır almak yerine tek tek alarak çok daha ucuza almış olabiliyorsun. Tabii evde montajını yapabilirsen.

İşte tek sorun montaj yapamıyorum en son RAM'ı yuvasına oturtacağım derken elim kaydı hem elim kesildi hem de RAM yuvası kırıldı.

İşte tek sorun montaj yapamıyorum en son RAM'ı yuvasına oturtacağım derken elim kaydı hem elim kesildi hem de RAM yuvası kırıldı.

Bu tür durumlarda bendeniz süpermanı arayın! Şaka maka çok geçmiş olsun eğer montajda zorlanıyorsan Sinerji veya itopyadaydı pek hatırlamıyorum satıcı ile iletişim halinde oluyorsunuz onlar size tek tek söylüyor yapmanız gerekeni falan filan aklınızda bulunsun belki bir arkadaşınızın işine yarar. Montajda zorlanıyorsanız hazır almak mantıksız değil lütfen yanlış anlama bir şaka yapayım dedi sadece. .d

Güzel kasaydı, stok bitmiş.

Hocam ikinci el kısmındaki önerilerinizi çok beğendim. İşlemci soğutucusu kısmında öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…