17 bin TL sistem önerisi

Arkadaşın attığı RX6600 olanı al bunlar bütçe çıkmaz ise Arc A750 olanı düşün.

Tamamdır çok sağ olun bir sürü mükemmel sistem attığınız için.

Bütçene onlar uygun evet. Ama monitör, klavye, mouse, kulaklık gibi şeyler sende var mı? Yoksa bütçeni arttırmanın gerekecek. İyi geceler.

Kulaklık, monitör vb evet var sadece kasayı tamamlayacağım o kadar.

Bütçeyi 1900 TL arttırma şansın varsa şu RTX4060 kasa 18.900 TL'ye mantıklı.

Pek fazla arttırma şansınız yoksa @420957 hocamın paylaştığı RX6600'lü kasa 17.360 TL'ye alınabilir.

Karar verdim net bunu alacağım mükemmel bir sistem.

İki sistem de alınabilir.

Ben sizin yerinizde olsam parçaları tek tek alır ekran kartını da 2. el alırdım.
Şöyle bir sistem oluşturulabilir;

Cidden bunlarda çok iyi kafam karıştı hepsi birbirinden güzel sistemler hangisini seçsem acaba?

Cidden bunlarda çok iyi kafam karıştı hepsi birbirinden güzel sistemler hangisini seçsem.

Cidden bunlarda çok iyi kafam karıştı hepsi birbirinden güzel sistemler hangisini seçsem acaba?

Bu arada bence seçtiğin ürünün sistemlerini Akakçe'ye falan girerek kontrol et. Bazen hazır almak yerine tek tek alarak çok daha ucuza almış olabiliyorsun. Tabii evde montajını yapabilirsen.

Bu arada bence seçtiğin ürünün sistemlerini Akakçe'ye falan girerek kontrol et. Bazen hazır almak yerine tek tek alarak çok daha ucuza almış olabiliyorsun. Tabii evde montajını yapabilirsen.

İşte tek sorun montaj yapamıyorum en son RAM'ı yuvasına oturtacağım derken elim kaydı hem elim kesildi hem de RAM yuvası kırıldı.

İşte tek sorun montaj yapamıyorum en son RAM'ı yuvasına oturtacağım derken elim kaydı hem elim kesildi hem de RAM yuvası kırıldı.

Bu tür durumlarda bendeniz süpermanı arayın! Şaka maka çok geçmiş olsun eğer montajda zorlanıyorsan Sinerji veya itopyadaydı pek hatırlamıyorum satıcı ile iletişim halinde oluyorsunuz onlar size tek tek söylüyor yapmanız gerekeni falan filan aklınızda bulunsun belki bir arkadaşınızın işine yarar. Montajda zorlanıyorsanız hazır almak mantıksız değil lütfen yanlış anlama bir şaka yapayım dedi sadece. .d

Bütçeyi 1900 TL arttırma şansın varsa şu RTX4060 kasa 18.900 TL'ye mantıklı.

Pek fazla arttırma şansınız yoksa @420957 hocamın paylaştığı RX6600'lü kasa 17.360 TL'ye alınabilir.
Güzel kasaydı, stok bitmiş. :)

İki sistem de alınabilir.

Ben sizin yerinizde olsam parçaları tek tek alır ekran kartını da 2. el alırdım.
Şöyle bir sistem oluşturulabilir;
Ekran kartından biraz pazarlık ederek, diğer parçaları da Nays kartla indirimli alarak 17.500 civarına geliyor sistem.
Ekran kartı tam performansta çalışsın diye özellikle ekran kartı yuvası PCI-e 4.0 olan bir anakart seçtim. Bu oyunlarda PCI-e 3.0 anakartlara göre fazladan 5-6 FPS demek oluyor. İsterseniz anakart modelini düşürüp 5-6 FPS'den feragat ederek 1000 liraya kadar tasarruf edebilirsiniz.

Hocam ikinci el kısmındaki önerilerinizi çok beğendim. İşlemci soğutucusu kısmında öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı