17 bin TL sistem önerisi

enesbey6534

Centipat
Daha fazla  
Selam benim bütçem 15K-17K ve yeni bir kasa almam gerekiyor ama kasa toplayamıyorum. Bana bir kasa toplar mısınız? Red Dead Redemption oynatırsa mükemmel olur.

Selam benim bütçem 15K-17K ve yeni bir kasa almam gerekiyor ama kasa toplayamıyorum. Bana bir kasa toplar mısınız? Red Dead Redemption oynatırsa mükemmel olur.

Acaba bütçeyi artırmanız mümkün müdür? RDR'yi düşük FPS'lerde oyun kasa kasa oynamaktansa bence biraz daha biriktirmek daha mantıklı olabilir. Ayrıca benim kasa dizmekte sizden farkım yok bilgi edinme aşamasındayım iyi günler dilerim düşüncelerime karşı bir düşüncesi olan varsa lütfen beni düzeltsin.

İki sistem de alınabilir.

Ben sizin yerinizde olsam parçaları tek tek alır ekran kartını da 2. el alırdım.
Şöyle bir sistem oluşturulabilir;
Ekran kartından biraz pazarlık ederek, diğer parçaları da Nays kartla indirimli alarak 17.500 civarına geliyor sistem.
Ekran kartı tam performansta çalışsın diye özellikle ekran kartı yuvası PCIe 4.0 olan bir anakart seçtim. Bu oyunlarda PCIe 3.0 anakartlara göre fazladan 5-6 fps demek oluyor. İsterseniz anakart modelini düşürüp 5-6 fps'den feragat ederek 1000 liraya kadar tasarruf edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Acaba bütçeyi artırmanız mümkün müdür? RDR'yi düşük FPS'lerde oyun kasa kasa oynamaktansa bence biraz daha biriktirmek daha mantıklı olabilir. Ayrıca benim kasa dizmekte sizden farkım yok bilgi edinme aşamasındayım iyi günler dilerim düşüncelerime karşı bir düşüncesi olan varsa lütfen beni düzeltsin.

Vallahi reis çok haklısın eğer biraz daha para bulursam senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum.

Bütçeyi 1900 TL arttırma şansın varsa şu RTX4060 kasa 18.900 TL'ye mantıklı.

Pek fazla arttırma şansınız yoksa @420957 hocamın paylaştığı RX6600'lü kasa 17.360 TL'ye alınabilir.

Sağ ol reis bunları beğendim büyük ihtimalle bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.

Bütçeyi 1900 TL arttırma şansın varsa şu RTX4060 kasa 18.900 TL'ye mantıklı.

Pek fazla arttırma şansınız yoksa @420957 hocamın paylaştığı RX6600'lü kasa 17.360 TL'ye alınabilir.

Harbiden mükemmel bir sistem sadece işlemcisi biraz düşük ama herhalde bir şey olmaz işlemciden.

Sağ ol reis bunları beğendim büyük ihtimalle bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.

Harbiden mükemmel bir sistem sadece işlemcisi biraz düşük ama herhalde bir şey olmaz işlemciden.

Bütçene onlar uygun evet. Ama monitör, klavye, mouse, kulaklık gibi şeyler sende var mı? Yoksa bütçeni arttırmanın gerekecek. İyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı