17 bin TL tablet önerisi

Eğitim amaçlı derken üniversiteye yönelikse iPad veya Samsung dışı bir şey almanızı önermem çünkü başkalarından not vs. isterken çoğu kişi Samsung/iPad tercih ediyor, not istemek veya atmak çok daha kolay oluyor. Zaten not tutmak için de en düzgün tabletler de Samsung ve iPad.

Hocam Samsung'a indireceğin not uygulamasını Honor'a falan da indirebilirsin. Not tutmak için marka/model önemli değilki.

Hocam bu Honor Pad V9 çok daha iyi. Nihai karar olarak Honor Pad V9 alınmalı bence. Samsung Galaxy Tab S9 daha ucuz olsa S9 önerirdim ama Honor Pad V9 kutu içeriğiyle daha iyi.

Hocam daha iyi bir alternatif yok gibi, ben tabletin popüler olmamasına şaşırdım aslında. Siz demeyene kadar tableti hiç görmemiştim bile.
Sanırım yeni çıkan bir ürün. İnceleme bile pek yok. Almadan başlık açmıştım ama yazan olmadı. Siz böyle deyince sevindim çünkü pek bilgi sahibi olmadan körleme aldım. Ürün pazaryerlerinde yok. Genelde Vatan'dan daha ucuz oluyor oralar. Pazar yerlerinde gelince biraz daha düşebilir fiyat belki ama beklemek istemedim.

Sanırım yeni çıkan bir ürün. İnceleme bile pek yok. Almadan başlık açmıştım ama yazan olmadı. Siz böyle deyince sevindim çünkü pek bilgi sahibi olmadan körleme aldım. Ürün pazaryerlerinde yok. Genelde Vatan'dan daha ucuz oluyor oralar. Pazar yerlerinde gelince biraz daha düşebilir fiyat belki ama beklemek istemedim.

Evet hocam ürün çıkalı 4-5 ay olmuş. İyikide beklememişsiniz, bu fiyatı hak eden bir tablet zaten. Hayırlı olsun.

Hocam Samsung'a indireceğin not uygulamasını Honor'a falan da indirebilirsin. Not tutmak için marka/model önemli değilki.
Samsung'un kendi not uygulaması inmiyor diye biliyorum, çoğunluk onu veya Goodnotes kullanıyor. Goodnotes da Android'de düzgün şekilde çalışmıyordu en son. Ondan dolayı Goodnotes'dan veya Samsung'un not uygulamasından not almak veya paylaşmak daha standart ve kolay oluyor. Honor kullanmadığım için yorum yapamam tabii.

Samsung'un kendi not uygulaması inmiyor diye biliyorum, çoğunluk onu veya GoodNotes kullanıyor. GoodNotes da Android'de düzgün şekilde çalışmıyordu en son. Ondan dolayı GoodNotes'dan veya Samsung'un not uygulamasından not almak veya paylaşmak daha standart ve kolay oluyor. Honor kullanmadığım için yorum yapamam tabii.

Hocam bu bütçede bu özellikte ve yanında içeriği güzel olan bir tablet varken Samsung tarafına kayılmamalı not uygulaması için. Not tutmak vs. halledilir bence her türlü. Özelliği daha iyi olan Honor Pad V9 şu an için. Ha bütçe varsa S9'da alınabilir tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı