17 bin TL tablet önerisi

Hocam Samsung'a indireceğin not uygulamasını Honor'a falan da indirebilirsin. Not tutmak için marka/model önemli değilki.

Sanırım yeni çıkan bir ürün. İnceleme bile pek yok. Almadan başlık açmıştım ama yazan olmadı. Siz böyle deyince sevindim çünkü pek bilgi sahibi olmadan körleme aldım. Ürün pazaryerlerinde yok. Genelde Vatan'dan daha ucuz oluyor oralar. Pazar yerlerinde gelince biraz daha düşebilir fiyat belki ama beklemek istemedim.

Evet hocam ürün çıkalı 4-5 ay olmuş. İyikide beklememişsiniz, bu fiyatı hak eden bir tablet zaten. Hayırlı olsun.

Hocam Samsung'a indireceğin not uygulamasını Honor'a falan da indirebilirsin. Not tutmak için marka/model önemli değilki.
Samsung'un kendi not uygulaması inmiyor diye biliyorum, çoğunluk onu veya Goodnotes kullanıyor. Goodnotes da Android'de düzgün şekilde çalışmıyordu en son. Ondan dolayı Goodnotes'dan veya Samsung'un not uygulamasından not almak veya paylaşmak daha standart ve kolay oluyor. Honor kullanmadığım için yorum yapamam tabii.

Hocam bu bütçede bu özellikte ve yanında içeriği güzel olan bir tablet varken Samsung tarafına kayılmamalı not uygulaması için. Not tutmak vs. halledilir bence her türlü. Özelliği daha iyi olan Honor Pad V9 şu an için. Ha bütçe varsa S9'da alınabilir tabii.

2 saat önce vatan'dan honor pad v9 aldım. Hala inceliyorum tabi ama çok hoşuma gitti şu an için. İlk tabletim, kıyas yapamıyorum. Daha sonra ucuzlar mı bilemiyorum. Kılıf, kulaklık ve kalem yanında geldi.
Hocam kılıfı klavyeli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…