17 bin TL telefon önerisi

Bütçe
17.000₺

knakn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, annem ve babam için telefon alacağım.
Pil ömrü kötü olmamalı, saklama alanı da yüksek olursa iyi olur.
Sık kullanılacak uygulamalar Instagram ve YouTube.

A55 256 GB.
S21 FE 2. nesil 128 GB.
S22 128 GB.
Honor 90 512 GB.
Oppo Reno 11F 5G 256 GB.

Bu cihazları gördüm aradığım fiyat bandında. Hangisini neden tercih etmeliyim ve neden tercih etmemeliyim? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, annem ve babam için telefon alacağım.
Pil ömrü kötü olmamalı, saklama alanı da yüksek olursa iyi olur.
Sık kullanılacak uygulamalar Instagram ve YouTube.

A55 256 GB.
S21 FE 2. nesil 128 GB.
S22 128 GB.
Honor 90 512 GB.
Oppo Reno 11F 5G 256 GB.

Bu cihazları gördüm aradığım fiyat bandında. Hangisini neden tercih etmeliyim ve neden tercih etmemeliyim? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.

Bence amiral gemisi telefonların şarjı diğer alt modellere göre çok daha hızlı bitiyor. O açıdan alt modellerden alırdım. Babama 3 sene önce M11 almıştık 3-4 gün gidiyordu şarjı. Tabi ama telefon yavaş oluyor.

Gündelik kullanım istenmiş ve oyun telefonu önerilmiş ve dislike atılmış yoruma şaka mı?
S21 FE'nin batarya performansı rezalet ötesi. Kronik batarya sorunlu telefon önermişsiniz. X6 Pro dolu dolu bir telefondur. Bu kadar para vermişken harika bir ekrana ve işlemciye neden sahip olmasın?

@knakn eğer iyi bir kamera beklentiniz varsa S22 de düşünülebilir ama o da batarya açısından kötüdür bilginiz olsun. Onun yerine Honor 90 da olabilir. X6 Pro'daki kamera kötü değil ama iyi de değil. İdare edecek, makul bir kamerası var.

Son düzenleme:
S21 FE'nin batarya performansı rezalet ötesi. Kronik batarya sorunlu telefon önermişsiniz. X6 Pro dolu dolu bir telefondur. Bu kadar para vermişken harika bir ekrana ve işlemciye neden sahip olmasın?

@knakn eğer iyi bir kamera beklentiniz varsa S22 de düşünülebilir ama o da batarya açısından kötüdür bilginiz olsun. Onun yerine Honor 90 da olabilir. X6 Pro'daki kamera kötü değil ama iyi de değil. İdare edecek, makul bir kamerası var.
Sağolun yorumlarınız için.
Bu fiyat bandında bataryası da okuduğum yorumlara göre daha iyi olan A55'de tercih edilemez mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı