17 bin TL'ye gitar tavsiyesi

Dryte1

Centipat
Daha fazla  
17.000 TL'lik bir bütçem var belki biraz esneyebilir yeni bir akustik almak ya da elektroya geçmek istiyorum. O yüzden biraz kararsızım. İki tane sorum var: 1-bu bütçeyle fena olmayan bir elektrogitar setup ı kurulabilir mi?

2-Cort MR710F mi yoksa takamine GD11mce ns mi?

İki soruyu da cevaplayabilirseniz sevinirim.

Türkçe pop ve Anadolu rock çalıyorum.

Elektroya geçme konusunda ben yorum yapmak istemem. Sizin yeterince istek ve hevesiniz var ve elektro gitarın çalım tekniklerini, şarkıları seviyorsanız o fiyata Blackstar ID Core 10 amfi ve başlangıca uygun bir gitar sizi uzun zaman götürür. Diğer soruya gelirsek Takamine'nin akustik gitarları çok daha kaliteli. İki modele kıyas yaptığımızda özellikle.

Takamineyi sipariş verdim hocam sağ olun önerileriniz için.

Mesajınızda bir anlam karmaşası var. devamındaki mesajda da size elektrogitar amfisi önermişler.
İsminde "elektro" geçtiği için bunların "elektrogitar" gibi ses çıkartacağını düşünmediniz umarım?

Hocam ben elektro akustik ile elektrogitar farkını bilerek yazdığını düşünüyorum ve ikisinde de elektrogitarı kast ediyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…