17 bin TL'ye hazır kasa önerisi

Kasa öncelikle ARGB Auto RGB yani değişmiyor otomatik RGB sadece bu renklerde duruyor kasanın masadaki görünümü böyle toz filtresi var alabilirsin güzel kasa tek sıkıntısı renkleri istediğin gibi ayarlayamıyorsun sonra ışıkları kapatamıyorsun bu da benim sistem Efe attım.
Sistemin güzelmiş abi güle güle kullan tam istediğim setup benim fakat masa eksiğimde var benim
kasa çok güzel duruyor ayrıca teşekkür ederim

Sistemin güzelmiş abi güle güle kullan tam istediğim setup benim fakat masa eksiğimde var benim.
Kasa çok güzel duruyor ayrıca teşekkür ederim.

Teşekkürler Efe seninki umarım daha güzeli olur ilk PC heyecanı çok başka bir şey ilk birkaç ay saatlerce kalkmıyorsun önünden resmen.

Teşekkürler Efe seninki umarım daha güzeli olur ilk PC heyecanı çok başka bir şey ilk birkaç ay saatlerce kalkmıyorsun önünden resmen.
Hahahah inşallah bakalım abi pederle ters düştük biraz inşallah alır PC yi

Abi bu arada sanırım kontrolcü alınıp kasaya takarsa. Işıkları kontrol edebiliyorsumuşuz doğrumu bu

Son düzenleme:
Hahahah inşallah bakalım abi pederle ters düştük biraz inşallah alır PC'yi.

Abi bu arada sanırım kontrolcü alınıp kasaya takarsa. Işıkları kontrol edebiliyorsumuşuz doğru mu bu?

Yok abim maalesef kontrol edemiyoruz ama fanları değiştirirsek tek kontrol edebiliyoruz ona da ben uğraşmadım renklerine gözüm alıştı ileride çok ileride kasa değiştirsem beyaz sisteme geçersem zaten hallolur peder alır PC'yi şu Philips monitör atmıştın o indirimde bayağı iyi.

Yok abim maalesef kontrol edemiyoruz ama fanları değiştirirsek tek kontrol edebiliyoruz ona da ben uğraşmadım renklerine gözüm alıştı ileride çok ileride kasa değiştirsem beyaz sisteme geçersem zaten hallolur peder alır PC'yi şu Philips monitör atmıştın o indirimde bayağı iyi.
Evet abi Philips kaliteli gerçekten indirimli fiyattıda gerçekten güzel

Bilgisayar alsanda derslerine önem ver unutma derslerini geleceğini etkileyecek bir dönemdesin.

Evet abi haklısın fakat üniversite işini pek fazla sanmıyorum okuycağımk yine de 2 senelik okumayı deneyeceğim zaten şu an liseden mezun olup 3 4 içinde işimde ilerlersem daha iyi maaşlar alacağımı zannediyorum bu arada monitör ve kasanın siparişini verdim alırım h. O 😂

Evet abi haklısın fakat üniversite işini pek fazla sanmıyorum okuycağımk yine de 2 senelik okumayı deneyeceğim zaten şu an liseden mezun olup 3 4 içinde işimde ilerlersem daha iyi maaşlar alacağımı zannediyorum bu arada monitör ve kasanın siparişini verdim alırım h. O 😂

Hayırlı olsun Ethernet kablosuyla bağlanmayacaksan sana attığım Wireless internet adaptörünü al kardeşim iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Hayırlı olsun Ethernet kablosuyla bağlanmayacaksan sana attığım Wireless internet adaptörünü al kardeşim iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Sağol abi aklıma bir fikir geldi şimdi onunla ilgili konu açıcam evde türktelekomun modemi var belki onu kullanıcam olursa eğer

Abi herkes sistem için pahalı diyor kafam çok karıştı ne yapayım iptal edeyim sence başka forumlarda herkes çok pahalıya almışsın diyor.

Son düzenleme:
Sağ ol abi aklıma bir fikir geldi şimdi onunla ilgili konu açacağım evde Türk Telekom'un modemi var belki onu kullanacağım olursa eğer.

Abi herkes sistem için pahalı diyor kafam çok karıştı ne yapayım iptal edeyim sence başka forumlarda herkes çok pahalıya almışsın diyor.

Pahalı diyenler aynı özelliklerde daha uyguna sistem çıkarabiliyorsa dinleyebilirsin onları Efe çünkü güncel kur böyle fiyatlar böyle yapılabilecek bir şey yok ki fiyatlar pahalı genel olarak ama aynı özelliklere daha uyguna sistem öneren varsa onu da alabilirsin ve not düş sen tek tek toplamıyorsun parçaları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı