17 Bin TL'ye MONSTER Notebook

"Masaüstü ekran kartı" değil ama masaüstü işlemcisi takılı. Dikkat ederseniz sonunda "M" yok, güç tüketimleri ve isimleri ise masaüstü işlemcilerin aynısı.

Monster alacak arkadaşlar ilk önce firma hakkındaki şikayetleri araştırsınlar, daha sonra alışveriş etmeye karar versinler. Çok güzel oyun bilgisayarları var ama tabi o bilgisayarı sana gönderirlerse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster alacak arkadaşlar ilk önce firma hakkındaki şikayetleri araştırsınlar, daha sonra alışveriş etmeye karar versinler. Çok güzel oyun bilgisayarları var ama tabi o bilgisayarı sana gönderirlerse.
Kendiniz gidip bizzat alırsanız problem yok. Stokta olmayan gelecek ürünleri daha ucuza satıyorlar ve herkes yöneliyor, sonra niye gelmedi deniyor. Ama bu fiyata bu bilgisayar alınmaz.

Kendiniz gidip bizzat alırsanız problem yok. stokta olmayan gelecek ürünleri daha ucuza satıyorlar ve herkes yöneliyor sonra niye gelmedi deniyor. ama bu fiyata bu bilgisayar alınmaz

Firmadan gecen sene 2500 TL değerinde bir dizüstü pc aldım. 5 Ay pc'nin gelmesini bekledim gelmedi paramı geri istememe ragmen göndermediler. Bankam ile iletişime geçtim 10 ay sonra banka sayesinde paramı geri alabildim. Bilgisayarı firmanın showroom'dan alsam bile garantide problemler kesinlikle çıkacak şikayetvar sitesine monster yazın çıkan şikayetleri okuyunuz.

Yazmak istemezdim ama forumda birçok kişinin hala durumdan haberi yok anlaşılan sadece bilgilendirmek amaçlı tekrar yazıyorum. Herkesin olmasa bile birçok kişinin aklında hala teslimat sorunu var anlaşılan. Ancak ağustos ayında o sorunun çözüldüğünden bihaberler. Gerçekten araştırdıysanız teslimatla ilgili son şikayetin ağustos ayında(Fokus Bilgisayar veya monsternotebook.com.tr diye bakabilirsiniz) şikayetvar sitesinde görebilirsiniz. O tarihlerde hemen teslime geçildiğinden teslimatla ilgili şikayet almaz olduklarını da görürsünüz o tarihten beri. Belli miktarda getirip öyle satmaya başladılar ki bu sayede 2-3 güne cihaz elinize ulaşmakta. Ancak şu aralar ise yeni modeller beklenmekte gördüğüm kadarı ile. Almayı düşünen cihazların gelmesini bekler hemen teslim ibaresini sitelerinde gördükten sonra satın alır. Ama dediğiniz gibi ucuz etin yahnisi de ne olur zaman gösterecek artık. Ki teslimatla ilgili olmasa da servis vs. ilgili yakın tarihli şikayetler de göze çarpmakta yine.

Bu notebook'u arkadaşım almıştı ben ona çok kızmıştım keşke bana söyleseydin bunun 10 kat daha iyisini o fiyattan daha az fiyata alabilirsin diye ama iş işten geçmişti, ama sonradan Almanyalı bir adama sattı.
Hemde 6.000€'ya o zaman €'nun değeri daha düşüktü tabii ama yinede ikinci el olarak iyi satmıştı ve yerine de araba almıştı. :)

Şu konuyu okuyunca ağlayasım geldi insanlar 17.000 TL'ye laf etmişler ama şu an orta üst segment laptoplar 17.000 TL. 😔

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı