17 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
17000

Sefahan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi sosyaller.
Yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Toplamaya çalıştığımda yüksek fiyatlarla karşı karlıya kaldığımdan dolayı hazır sistemlere yöneldim. Alacağım sistemi render, video ve oyun için kullanacağım. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 düşünüyorum ancak ekran kartı kısmında kararsız kaldım. RX 6700XT daha iyi olmasına rağmen forum yorumlarında render için 3060 ekran kartı önerilmiş sebebi nedir acaba? Zahmet olmazsa sistem önerisi yapabilecek var mı? Bütçem 17 k civarı. Şimdiden teşekkür ederim.

Yukarıdaki arkadaşın attığı sistem güzele benziyor. Sanırsam 3060 Ti'n 5 dk da yaptığı renderi 6700XT 6 dk da yapıyor. Bu süre aynı oranda artıyor.

Palit ile aynı denilebilir güvenilir ısınma sorununa gelirsek 65 derecelerde gezinir yükdeyken yani sıkıntı çıkarcağını sanmam fazla.

Yukarıdaki arkadaşın attığı sistem güzele benziyor. Sanırsam 3060 Ti'n 5 dk da yaptığı renderi 6700XT 6 dk da yapıyor. Bu süre aynı oranda artıyor.
Arkadaşımızın attığı sistem gayet makul, güzel bir sistem kendisine çok teşekkür ederim ancak ekran kartı ve ram markasını hiç duymamıştım. Markasal olarak bir sorun yaşar mıyım?

Hero 5A - Game Garaj biraz daha ucuza geliyor bunu da alabilirsiniz ve bence bu daha mantıklı işlemciyi 5600 ekran kartını INNO3D 3060 Ti SSD yide 1TB Crucial M.2 yaparsanız çok iyi 16 900'e geliyor.

Ve bu sistemdeki INNO3D çok tanıdık bir marka yabancılarda özellikle TR de çok duyulmasada hem ucuz hem çok kaliteli bana sorarsanız bu alınabilir daha makul gibime geliyor.

Arkadaşımızın attığı sistem gayet makul, güzel bir sistem kendisine çok teşekkür ederim ancak ekran kartı ve RAM markasını hiç duymamıştım. Markasal olarak bir sorun yaşar mıyım?

RAM zor sıkıntı çıkaran bir bileşen. Gainward da sorun çıkarmaz bence. Yukarıdaki sosyalde ara kısmına "Gainward" yazarak başka yorumlara bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı