17 Mayıs İstanbul Büyük AK Parti Mitingi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En büyük koyun mitingi demek isterdim dün ama diyemedim.
Bak bu olmadı şimdi, onca insanı koyun yerine sokmanız hiç hoş değil.
Düşüncelerimizi karşı tarafı incitmeden yapmalıyız.

Ne yalan söyleyim, ben de 12 yıldır AKP'li idim, ancak son yıllarda yaşananlar beni bayağı soğuttu hatta bıktırdı. Hele ki "Ben Ağabeyim Altınlar Bende kalacak" gibi tavırlar beni iyice bıktırdı. Bana "Keşke bunlar olmadaydı, bu kada şımarmasaydılar" dedirten parti.

Tahminimce yaptıkları icraatları gördüğünüz için AKP'li olmuşsunuz dur. Fakat yaptıkları iyi şeyler kötü şeylere kılıf olamazlar. Devleti yönetirken 3 doğru bir yanlışı götürmüyor maalesef.

Evet aynen öyle, yaptıkları icraatlar beni onlara çekmeye yeti.

AKP'nin yanlışlarını geçmiştekiler (iktidar olmuş partiler) de yaptı ancak onlar yaptıkları yanlışların özerine 3 yanlışa 1 doğru bile koymadılar. 90'lı yılları benim gibi hatırlayan az kişi vardır bu Sosyal'de.
Dediğim gibi, keşke ilk vaadettikleri gibi dursalardı, ama yok durmadılar.

Bu ülke kultuk sevdalılarından "Ben Ağabeyim Ben ne dersem o olacak" diyenlerden çok çekti, umarım buna son diyebilecek şerefli biri, birileri geçer başa.

O yılları bilemem 93 doğumluyum. Dediklerinde haklısın. İnsanlar biraz eğitimli olsa biraz bilgili olsa gözlerini açsalar her şeyin farkında olacaklar ama işlerine gelmiyor. Bizi sürekli uyuşturuyorlar. Neyse bir sürü şey söylenir de ne burası yeri ne de zamanı.

Aynen öyle...
Fakat ne var ki o cahiller, cahil bırakılmışlar geçmişteki ağabeylerin bize mirasıdır.

Geçmişin partileri sanki pişman olmuşlar gibi (Biz ettik siz etmeyin, bize bir şans daha verin dercesine) vaatlerde bulunuyorlar...

Mesala bunların başında CHP geliyor. Ama ne yalan söyleyim CHP ve HDP'nin vaatleri hoşuma gidiyor.
Olabilir diyorum, herkes yanlış yapabilir, önemli olan o yanlışı takrarlamamaktır, diyorum kendime.

Bi yandan da tırsıyorum, "ya oyumu, oylarımızı versek, ya bunlar yine beceremeyim ülkeyi eski haline dönderseler, gibi enedişelere de kapılıyorum. Hiç bu kadar kararsız olmamıştım, belki sandığa hiç gitmeyebilirim de.

Aslında eğri oturup doğru konuşmak gerek. Bizim burada sağlam bi karar vermemiz gerek, maazallah bu üvey kardeilerle koalisyon olursa vay halimize.
Dalton Kardeşler bile bunlardan daha iyi anlaşıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…