Konuyu kapattırsak mı?
Bak bu olmadı şimdi, onca insanı koyun yerine sokmanız hiç hoş değil.En büyük koyun mitingi demek isterdim dün ama diyemedim.
Tahminimce yaptıkları icraatları gördüğünüz için AKP'li olmuşsunuz dur. Fakat yaptıkları iyi şeyler kötü şeylere kılıf olamazlar. Devleti yönetirken 3 doğru bir yanlışı götürmüyor maalesef.Bak bu olmadı şimdi, onca insanı koyun yerine sokmanız hiç hoş değil.
Düşüncelerimizi karşı tarafı incitmeden yapmalıyız.
Ne yalan söyleyim, ben de 12 yıldır AKP'li idim, ancak son yıllarda yaşananlar beni bayağı soğuttu hatta bıktırdı. Hele ki "Ben Ağabeyim Altınlar Bende kalacak" gibi tavırlar beni iyice bıktırdı. Bana "Keşke bunlar olmadaydı, bu kada şımarmasaydılar" dedirten parti.
Evet aynen öyle, yaptıkları icraatlar beni onlara çekmeye yeti.Tahminimce yaptıkları icraatları gördüğünüz için AKP'li olmuşsunuz dur. Fakat yaptıkları iyi şeyler kötü şeylere kılıf olamazlar. Devleti yönetirken 3 doğru bir yanlışı götürmüyor maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.