- Makaleler
- 4
Bence iptal olacak sınavlar.
Bilemiyorum kendinize bağlı. Deneme yanılma yapabilirsiniz ilk günler sürekli programı kendiniz için en uygun hale getirmeye çalışırsınız sonraki günler devam edersiniz.Sen nasıl bir program uygulamamı tercih edersin tüm gün boşum ne denilirse yaparım
Bana da öyle geliyor.Bence iptal olacak sınavlar.
Hiçbir bilgin yokken 7 saati devirmeye çalışırsan 1 hafta sonra bayar. 7 saat az bir zaman değil. Tüm günüm boş dersen de sabah 3 akşam 3 saat şeklinde bölebilirsin. Ki bence böyle bir yöntem daha iyi olur.Sen nasıl bir program uygulamamı tercih edersin tüm gün boşum ne denilirse yaparım
Matematikten korkuyorum sınavda Fonksiyon Polinom ve 2.dereceden denklemlerden sorumluyum.
10. sınıfım. Sözel derslerimden temelim var. Sayısalda biyoloji hariç bilgim yok. 17 Mayısa kadar yetiştirebilir miyim?
Bu arkadaşın dediğini yap kesin yetişir.Sınava yetiştirmeyi düşünüyorsan, ilk önce matematiği bitir ki en önemli ders aklından çıksın. 1 hafta full matematik çalışsan günde 5 saat, bitirirsin. Matematik bittikten sonra FKB gibi derslere çalışırken, günde 2 derse birden çalış. Zaten direk 17 Mayıs'ta yapılamaz çünkü arada bayram tatili var. 24 Mayıs en erken. 3 haftanız var, çok rahat yetiştirirsiniz düzenli çalışmayla. İyi çalışmalar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.